ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:(7.866) χαρτοκιβώτια με λαθραία τσιγάρα!
Στο ταχύπλοο, το οποίο επίσης πρωινές ώρες χθες, ακινητοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή 5,5 ν.μ. Ν Κεφαλληνίας από στελέχη πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επέβαιναν ένας 35χρονος και ένας 28χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι και συνελήφθησαν διότι εντός του σκάφους βρέθηκαν εκατόν σαράντα οκτώ (148) χαρτοκιβώτια τσιγάρων άνευ παραστατικών, ενώ στη συνέχεια σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις αποσκευές τους βρέθηκε στο πορτοφόλι του 35χρονου μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα ναρκωτική ουσία κοκαΐνη μικτού βάρους 0,6 γραμμαρίων. Οι δύο συλληφθέντες παρελήφθησαν από πλήρωμα πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αργοστολίου.
Οι διαφυγόντες δασμοί για τα 148 χαρτοκιβώτια που βρέθηκαν επί του Τ/Χ σκάφους ανέρχονται περίπου σε διακόσιες τριάντα οκτώ χιλιάδες ευρώ (238.000€).
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, ενώ τα δύο (02) πλοία, τα ανωτέρω χαρτοκιβώτια και η ποσότητα πετρελαίου καθώς και η ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν.
Labels:
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.