Συνελήφθησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα δύο ημεδαποί Ρομά, για ληστεία σε βάρος 74χρονης ημεδαπής, στην Κέρκυρα


Συνελήφθησαν χθες (13.06.2013) το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, δύο ημεδαποί Ρομά ηλικίας 21 και 30 ετών, για ληστεία σε βάρος 74χρονης ημεδαπής.
Αναλυτικότερα, στις (12.06.2013) το μεσημέρι, στην πόλη της Κέρκυρας, οι δύο ημεδαποί ακινητοποίησαν, με τη χρήση σωματικής βίας την 74χρονη και στην συνέχεια της αφαίρεσαν από το λαιμό μία χρυσή αλυσίδα.
Ακολούθησαν εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό χθες το μεσημέρι στους Λιαπάδες Κέρκυρας του 30χρονου και στο λιβάδι Ρόπα Κέρκυρας του 21χρονου.

Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκαν, 23 γραμμάρια κάνναβης καθώς και η χρυσή αλυσίδα που είχαν αφαιρέσει από την 74χρονη,η οποία και της επιστράφηκε.
Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 30χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον :
  • συσκευασία με 30 γραμμάρια κάνναβης
  • 128 δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]