ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Πολυτελής απομόνωση: Το ξενοδοχείο στην έρημο της Γιούτα με κόστος 7.000 δολάρια τη βραδιά που επιλέγουν οι διάσημοι


Κάποιοι διάσημοι- και πλούσιοι βέβαια- είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στην άκρη του κόσμου για να εξασφαλίσουν μερικές ημέρες απόλυτης απομόνωσης και ηρεμίας. Δεν χρειάζεται να πάνε τόσο μακριά. Αρκεί να ταξιδέψουν στη μέση της ερήμου της Γιούτα. Εκεί όπου βρίσκεται το πιο απομονωμένο ξενοδοχείο των ΗΠΑ. Το απόλυτο ησυχαστήριο, μόλις με 7.000 δολάρια τη βραδιά.

Πολλοί πλούσιοι και διάσημοι ήδη καταφθάνουν εκεί με τα ιδιωτικά τζετ τους. Ενα συγκρότημα από μίνιμαλ, βίλες είναι, μακριά όχι μόνο από το έξω κόσμο αλλά και η μία από την άλλη. Με δεδομένη την πολυτέλεια, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα μπορούσαν να τους εντοπίσουν αδιάκριτα μάτια, δεν είναι τυχαίο ότι εκεί έκαναν τις διακοπές τους το 2011 η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπαντ Πιτ.

Πισίνες που περιβάλλονται από τεράστιους βράχους, σπα που θα έκανε ακόμη και μία διασημότητα να εντυπωσιαστεί και βέβαια η ασφάλεια πως δεν θα εισβάλλει κανείς στην προσωπική τους ζωή είναι τα βασικά «ατού» του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]