ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Τέσσερις μνηστήρες για το δήμο της Άρτας!


Ποιά ονόματα παίζουν!  
Φουντώνει καθημερινά το πολιτικό σκηνικό στο δήμο Αρταίων, αφού κι αν ακόμη βρισκόμαστε ένα περίπου χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές, ήδη άρχισαν να διαφαίνονται οι τέσσερις βασικοί μνηστήρες της δημαρχίας. Ήδη ο σημερινός δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου, Γιάννης Παπαλέξης τονίζει προς κάθε κατεύθυνση πως θα είναι ξανά υποψήφιος. Τον ενδιαφέρει ο δήμος και γι' αυτό άλλωστε, πέρυσι μετά την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα του τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Στασινού, ο ίδιος δεν τον διαδέχτηκε αλλά παρέδωσε την έδρα στον τρίτο (τότε-αλλά και νυν βουλευτή) Χρήστο Γκόγκα.

Ο δήμος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και του πρώην πράσινου βουλευτή και χειρουργού στο Νοσοκομείο της Άρτας, Παύλου Στασινού. Ήδη έχει συγκροτήσει το επιτελείο του και έχει πυκνώσει τις επαφές του στα χωριά της περιοχής, ώστε την κατάλληλη ώρα να είναι έτοιμος να συγκροτήσει ισχυρό ψηφοδέλτιο. Στον κατακερματισμένο χώρο της Ν.Δ, όλα είναι ανοιχτά. Το ρήγμα στη γαλάζια παράταξη είναι μεγάλο από τη σκληρή κόντρα Παπαβασιλείου και Παπάζογλου στις εκλογές του 2010. Πολλοί λένε ότι μπορεί να το κλείσει μόνο ο σημερινός ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη Ηπείρου και πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του 2010 στην Άρτα, Χρήστος Τσιρογιάννης.
Μπορεί η εκλογή του τότε να ακυρώθηκε, όμως έχει δίπλα του ως εγγύηση τον Αλέκο Καχριμάνη που τον πιέζει να πει το “ναι”. Το πρόβλημα όμως για τον ίδιο, είναι ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης Καχριμάνη στην Άρτα είναι υπό διάλυση, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τον Χρ. Τσιρογιάννη, ότι δε λειτούργησε συσπειρωτικά για το κόμμα της Ν.Δ. στο δήμο Αρτίαων το 2010, αφού -όπως τον καταγγέλλουν- τον ενδιέφερε μόνο η πρωτιά στην Περιφέρεια. Όλα αυτά θα τα βρει μπροστά του και -όμως μάθαμε από Άρτα... μεριά- πολλοί γαλάζιοι είναι αυτοί που τον περιμένουν στη... γωνία για αυτοδιοικητική ρεβάνς! Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται στο δήμο Αρταίωη υποψηφιότητα του 32χρονου Αρτινού δικηγόρου Βασίλη Τσίρκα.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Άρτας, (κατετάγη δεύτερος μετά την Όλγα Γεροβασίλη), φιλοδοξεί σήμερα να ηγηθεί της δημοτικής παράταξης που η ίδια δημιούργησε με μεγάλα εκλογικά ποσοστά στο δεύτερο δήμο της Ηπείρου. Αξίζει εδώ να αναφερθεί, ότι ο ίδιος έδωσε τη μάχη το 2006 στο δήμο Αρταίων, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο  της σημερινής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
πηγή: νέα από τα Γιάννενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]