Μητροπολίτης τρομάζει: «Βλέπω να έρχεται αναρχία και εμφύλιος»!



Αν όλη η Ευρώπη βουλιάξει, η Ελλάδα θα κρατηθεί, δήλωσε ο ίδιος

«Οι κοκορομαχίες στη Βουλή είναι όλες τεχνητές». «Πρέπει ο λαός να ανασκουμπωθεί σε μερικά ζητήματα. Να μην περιμένουμε από την τρόϊκα. Εδώ βέβαια είναι και η ευθύνη της Πολιτείας, η οποία πρέπει να μας κατευθύνει στο τί πρέπει να κάνουμε. Δηλαδή, πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα της εργασίας, πού πρέπει να στραφούν οι νέοι άνθρωποι, τί σημαίνει ανάπτυξη και πώς να βοηθήσουμε εμείς σ” αυτή και πολλά άλλα…», ανέφερε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Radio Maximum 93.6 της Αλεξανδρούπολης χθες το πρωί.

Ο κ. Άνθιμος σχολιάζοντας την κατάσταση της χώρας τόνισε: «Πρέπει οι κυβερνώντες να κάνουν ένα οργανισμό που θα επιλύει με ψυχραιμία τα θέματα. Κάθε φορά, λίγο πριν λάβουμε την δόση της τρόικας δημιουργείται ένας τεχνητός πανικός που έχει ως αποτέλεσμα να δεχόμαστε ότι μας πουν».
Και κατέληξε λέγοντας: «Οι κοκορομαχίες που γίνονται στην Βουλή είναι όλες τεχνητές, να φωνάξουμε να τσιρίξουμε, να πανικοβάλουμε τον κόσμο δείχνοντας τις φασαρίες και μετά να περάσουμε αυτό που έχουμε προσυμφωνήσει όλοι ανεξαιρέτως», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Άνθιμος.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε άλλο περιθώριο γιατί το επόμενο στάδιο που είναι προ των πυλών είναι η αναρχία και ο εμφύλιος πόλεμος…». Κλείνοντας ο κ. Άνθιμος τόνισε: «Ο ελληνισμός έχει στέρεα σανίδια να πατήσει, έχει χειρολαβές να κρατηθεί όταν τα πάντα θα υποχωρήσουν κάτω από τα πόδια μας! Αν όλη η Ευρώπη βουλιάξει, η Ελλάδα θα κρατηθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]