ΑΡΤΑ:3ος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής

 

Η Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας «Γ. Μόραλης»,  για 3η συνεχή χρονιά , έπειτα από την επιτυχημένη διεξαγωγή του  1ου  και 2ου Διαγωνισμού παιδικής ζωγραφικής,  προκηρύσσει τον 3ο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής για τους μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του νέου Δήμου Αρταίων. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1  Ιουνίου 2013  και ώρα 11:00 στο 2ο δημοτικό σχολείο Άρτας, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.  Το θέμα θα δοθεί εκείνη την στιγμή, όπως και τις  προηγούμενες  χρονιές,  ενώ  τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο υλικό ζωγραφικής  επιθυμούν. 
Όλα τα έργα θα εκτεθούν στη Δημοτική Πινακοθήκη για διάρκεια 10 ημερών περίπου, τον μήνα Σεπτέμβριο.
Τιμητικοί έπαινοι θα απονεμηθούν σε όλους τους  συμμετέχοντες ενώ ιδιαίτερα θα βραβευθούν τα 2 καλύτερα έργα, που θα επιλεχθούν από  καλλιτεχνική επιτροπή. Το πρώτο βραβείο ισοδυναμεί με ετήσια υποτροφία στα μαθήματα ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθούν στην Πινακοθήκη την επόμενη χρονιά και το δεύτερο βραβείο με υποτροφία του μισού κύκλου μαθημάτων ζωγραφικής (4 μήνες).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Πινακοθήκη για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες.
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -14:00, 17:00–21:00 και Σάββατο  9:30–14:30 , Κυριακή  κλειστά.
Τηλ. Επικοινωνίας : 26810 24946 , e–mail : pinakothiki@arta.gr
Ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων  την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]