ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τον "εσφαξε" η ΕΠΟ τον Κατίδη!! Πέντε αγωνιστικές,τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα της χώρας και χίλια ευρώ πρόστιμο


Ο Γιώργος Κατίδης τιμωρήθηκε με πεντε αγωνιστικές για τον ναζιστικό χαιρετισμό του από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με την ΑΕΚ να απαλλάσεται από οποιαδήποτε ευθύνη.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης τιμωρήθηκε με τη δυνατότερη δυνατή ποινή που προβλέπει ο κανονισμός, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ του επέβαλε τιμωρία πέντε αγωνιστικών, τρίμηνη απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα της χώρας, καθώς και χίλια ευρώ πρόστιμο. Όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ απαλλάχθηκε και δεν της επιβλήθηκε καμία ποινή.
Επί της ουσίας για τον παίκτη δεν αλλάζει κάτι, καθώς έχει τεθεί ούτως ή άλλως εκτός ομάδας μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα αποφασιστεί το τι θα γίνει με την περίπτωσή του, ενώ έχει αποκλειστεί δια βίου και από τις Εθνικές ομάδες.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ
Με την υπ΄αριθμ. 142/04.04.2013 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Γεώργιο Κατίδη, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Επιβάλλει σ’ αυτόν ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ στις 16/3/2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]