Εργαζόμενη στη Φωκάς: Ζήτησα 300 ευρώ από τα δεδουλευμένα για να κάνω εγχείρηση και δεν μου τα έδωσαν


Το δικό τους δράμα περνούν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι της εταιρείας ΦΩΚΑΣ, οι οποίοι παραμένουν εδώ και μήνες απλήρωτοι, μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στις στοιχειώδεις ανάγκες που έχουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.
Τη στιγμή που περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου για το Άρθρο 99, κάποιοι από αυτούς ξεσπούν, λέγοντας ότι η εταιρεία αδιαφορεί για τους ανθρώπους που τη στήριξαν τόσα χρόνια, «πετώντας» πολλούς από αυτούς στον δρόμο και στην ανέχεια.

Για το «πρόσωπο» της εταιρείας, μίλησε στο ThessToday, η  Χ.Λ , 41 ετών , μητέρα τριών παιδιών, εργαζόμενη επί 11 χρόνια στη ΦΩΚΑΣ.
Όπως είπε, πριν από μερικούς μήνες διαπίστωσε ότι πάσχει από καρκίνο στο στήθος και έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση μορφώματος μαστού, στο νοσοκομείο Θεαγένειο. Τότε, όπως ήταν φυσικό, χρειαζόταν απεγνωσμένα χρήματα και σκέφτηκε να ζητήσει από την εταιρεία, το ποσό των 300 ευρώ από τα δεδουλευμένα μηνών που της οφείλονταν. Έτσι, πήγε στον υπεύθυνο της εταιρείας, μαζί με τα χαρτιά από το Θεαγένειο που αποδείκνυαν την πάθηση της και ζήτησε τα 300 ευρώ. «Ακόμη περιμένω απάντηση» λέει η 41χρονη στο ThessToday. «Δεν σκέφτηκαν, πως θα μπορέσω να κάνω την επέμβαση, πως θα ζήσω με ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δεν πήγα να ζητήσω ελεημοσύνη, αλλά λίγα από τα χρήματα που μου χρωστούσαν» λέει η εργαζόμενη, κρατώντας σφιχτά στα χέρια τα χαρτιά του νοσοκομείου.

ergazomeni-fokas2

 Πηγή: thesstoday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]