ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΡΤΑ:Σπουδαία δουλειά απ’ τον παπά Δημήτρη


Σπουδαία δουλειά απ’ τον παπά ΔημήτρηΑπό καιρό, είχαμε συζητήσει με καλούς φίλους για την σπουδαία δουλειά, που κάνει ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου, ο παπά Δημήτρης Τρομπούκης, αλλά δεν είχε βρεθεί η αφορμή να γίνει αυτή η παρουσίαση. Ήρθε λοιπόν η ώρα να προβληθεί το συσσίτιο της Ενορίας Αγίου Δημητρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, όπου γίνεται σημαντική δουλειά και είναι εκατοντάδες οι συμπολίτες μας που έχουν βοηθηθεί, με διακριτικότητα και τρόπο, που αναγάγει εκεί που της αξίζει, την χριστιανική αλληλεγγύη, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, αλλά με μοναδικό στόχο και αγωνία, κάθε φορά να υπάρχει η δυνατότητα βοήθειας, προς περισσότερους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη, γιατί μέρα με την ημέρα αυξάνονται όσοι έχουν ανάγκη.

Μικρή η βοήθεια, που έχει λάβει η συνολική προσπάθεια απ’ το Δήμο Αρταίων και άλλους φορείς, που έπρεπε να πρωτοστατούν στο όποιο κάλεσμα αλληλεγγύης και αγάπης. Ωστόσο ο ίδιος δεν το βάζει κάτω. Κινητοποιεί απλούς ανθρώπους, που εργάζονται για το συσσίτιο και έχουν το σημαντικό αποτέλεσμα.
Την όλη διαδικασία μπορεί να μην την γνωρίζουν πολλοί συμπολίτες μας ή καλύτερα όσοι δεν την έχουν ανάγκη. Την γνωρίζουν όμως πολύ καλά όσοι έχουν ανάγκη και έχουν βρει λύση στο μεγάλο πρόβλημα της εποχής, πάνω στην προσπάθεια του παπά Δημήτρη.
Βοήθεια
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, είδη πρώτης ανάγκης διατέθηκαν σήμερα από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας στο συσσίτιο της Ενορίας Αγίου Δημητρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης. Η παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης έγινε από στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]