ΑΤΜ : Αρπαχτικά Ταχείας Επέμβασης !!



Γράφει ο συνεργάτης μας Θόδωρος Γαλανόπουλος
Εγώ την ανακεφαλαίωση των τραπεζών δεν την ξέρω! Έμαθα όμως την αποκεφάλιση των τραπεζών! Αν σήμερα οι κυβερνήσεις αφαιρούν το 10% επειδή το έχουν ανάγκη, γιατί αύριο να μην αφαιρεσουν το 30% το 80% …;;; Ε ρε γλεντια που θα κάνουν οι διαρρήκτες και τα ποντίκια! Προβλέπεται μεγάλη εισροή κεφαλαίων σε σεντούκια, στρώματα, μίξερ και καφετιέρες και άλλους απόρρητους χώρους εντός σπιτιού!
Επιτέλους θα ξεμπλέξουν και οι τράπεζες από ληστές και σαλταδόρους με Καλασνικοφ! Θα πας στη τράπεζα για κανένα καφέ, να δεις καμιά ωραία γκόμενα, έχει κάτι καλές οφείλω να πω, έχει θέρμανση μια χαρά είναι! Λεφτά δεν θα έχει αλλά, αυτό δεν είναι το παν!
Μπορεί να λένε ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία , αλλά αγοράζεις όποια δυστυχία σου αρέσει , αλλά και οι τράπεζες και τα κολλητάρια τους στις κυβερνήσεις αγόρασαν από σβέρκο! Πέστε μου εσείς αν μπορείτε να βρείτε έναν καλό λογο σήμερα, αν έχεις πέντε δεκάρες να τις πας στις τράπεζες;; Δεν τις δίνεις στον Παλαιοκώστα καλλίτερα; Εκεί υπάρχει μια σοβαρή περίπτωση να σου τις γυρίσει πίσω …
Η Ευρωπαϊκή ένωση και η Τρόικα είναι γνωστό πλέον οτι έχει βάλει στο μάτι τις καταθέσεις Ελλήνων και Κυπριών! Έχουν δει ότι είναι αρκετές και θέλουν να αρπάξουν να εξασφαλίσουν τις δόσεις τους και τα δανεικά τους! Τώρα όλα αυτά τα δακρύβρεχτα του Αναστασιαδη, τα έχουμε ακούσει και από το Γιώργη τον Παπανδρέου! Σώσαμε τη χώρα απο τη χρεοκοπία κλπ κλπ… Αυτό το σώσιμο αν το έλεγαν πριν τις εκλογές δεν τους έσωνε τίποτε πολιτικά … (Ποιος άραγε έχει τα καμπανελια να πει προεκλογικά ότι θα αύριο σαν κυβέρνηση θα σας αφαιρεσω 10% από τα χρήματα σας ;;;)
Άρα μην προσπαθούν να παρουσιάσουν την αρπαγή της ωραίας κατάθεσης με σωσίβια του κωλου! Βρε πανάθλιοι όταν βάζατε την Κύπρο στο ευρο και στην Ένωση χωρίς σχεδόν καθόλου κριτήρια και παρουσιάζατε την οικονομία της σαν θεϊκή, δεν ξέρατε τίποτε…
Οι Κύπριοι πολίτες την χαλάσανε και πρέπει να πληρώσουν από το κομπόδεμα τους ; Καλά εμείς οι Ελλαδιτες είμαστε αποχαυνωμένοι με Σουλειμανηδες και Τζελιλε και η μόνη αντίσταση που κάνουμε είναι να αλλάζουμε κανάλια οταν ακούμε κάτι δυσάρεστο , αλλά οι Κύπριοι ;; Αυτοί έχουν έναν αγώνα ανεξαρτησίας και μια εισβολή στην πλάτη τους ; Θα αφήσουνε αυτά τα όρνια να τους φάνε τις σάρκες ;; Εφ οσον οι τράπεζες παίζουν το παιχνίδι των πολιτικών και οι πολιτικοί των τραπεζών, το μόνο που αξίζει να τους θυμίζω είναι το τραγούδι του Παύλου Σιδηροπουλου :"Ληστέψανε την τράπεζα και τι με νοιάζει εμένα, δεν είμαι με κανένα, σου λέω καλά της κάνανε γιατί μας προκαλούσε, γεμάτη εκατομμύρια ενώ κι ο Θεος πεινούσε .." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]