Οικονομικές λύσεις εξυγίανσης με “διασφαλισμένη υγιεινή” στον τρόπο ζωής!


Οικονομικές λύσεις εξυγίανσης μεδιασφαλισμένη υγιεινή στον τρόπο ζωής!
Η προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής στους πολλαπλώς επιβαρυμένους εσωτερικούς χώρους , δεν είναι μια “αγγαρεία”, ένα έθιμο η τελετή της σχολαστικής περιποίησης για να φύγει η ” επικίνδυνα συσσωρεμένη σκόνη” οπού οι Κινέζοι την θεωρούν ως στασιμότητα της ενέργειας και εμπόδιο για μια καλή τύχη.

Δεν χρειάζεται κάποια έμπνευση ώστε να αναλάβετε δράση, για την ανοιξιάτικη καθαριότητα του σπιτιού, μέσα από μια ισορροπημένη εξυγίανση για αναγέννηση του σπιτιού. Χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση με παροχή συμβουλών και διάγνωση για έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων μιας ποιοτικά αναβαθμισμένης καθαριότητας.
Η Έγκαιρη Πρόληψη με εναρμονισμένες εφαρμογές εξυγίανσης, ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου, από την ρύπανση των “άρρωστων εσωτερικών  χώρων” έχει γίνει πλέον επιτακτική  ανάγκη, με τους ενημερωμένους  καταναλωτές να δίνουν μεγάλη προσοχή στα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, που εφαρμόζονται στον “βωμό” του Green & Clean Services .
Πρέπει δε να είναι επιφυλακτικοί, σε τηλεφωνικές προτάσεις με το δωρεάν “πλύσιμο ενός χαλιού” για διαφημιστικούς λογούς αλλά και στις περιπτώσεις που “άγνωστοι με τον καθαρισμό” προσπαθούν να τους προσφέρουν “φτηνές υπηρεσίες” οι οποίες αργότερα κοστίζουν πολύ ποιο ακριβά με καταστροφές σε χαλιά κ.λ.π.
Οι προϋποθέσεις, με πραγματικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του “υποτίθεται καθαρού”, βρίσκονται στην καθιέρωση των εναρμονισμένων επαγγελματικών Bio-Εφαρμογων, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπάρχει “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός σας ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής, αφού περιορίζουν κατά πολύ τα προβλήματα που θα προέρχονται από τους αιορούμενους “ρυπογόνους ενδο-οικιακους μολυσματικούς παράγοντες”.
Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι Επαγγελματική εφαρμογή απορρύπανσης,προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία και στους εσωτερικούς χώρους , με την μείωση της “εσωτερικής επιμόλυνσης” από  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, αφού απομακρύνεται στερεή βρωμιά με βιότοπους ακάρεων της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) , το σκαθάρι των χαλιών, αλλά και το  ότι ένας χρωστικός λακές  δεν είναι επικίνδυνος για την υγειά τους.
Δεν είναι όμως μικρότερης σημασίας και το βασανιστικό αλλεργικό άσθμα που προκαλείται από τα ακάρεα της σκόνης των σπιτιών ή ακόμη, κάτι που δεν είναι τόσο γνωστό, από τηναποσύνθεση των νεκρών Εντόμων υψηλού κινδύνου για τη δημόσια υγεία(κατσαρίδες).
Η συμβατική καθαριότητα ή ο συμβατικός τρόπος που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για την καθαριότητα του σπιτιού μας όπου βιώνουμε την καθημερινότητα μας, ανήκουν πλέον στοπαρελθόν. Για την αντιμετώπιση των ποικίλων προβλημάτων στους κατοικημένους χώρους, πέραν των πληροφοριών και της διάγνωσης επί της μορφολογίας, βιολογίας, οικολογίας αυτών, χρειάζεται και πλήρης γνώση των διαφόρων μεθόδων και πρακτικών εφαρμογής, όπου πρέπει να αντιμετωπίζονται από Επιστήμονες Διαγνώστες (Cleaning Advisors).
Αναφορές για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής στους εσωτερικούς χώρους και το Περιβάλλον.
Τίποτα μην αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο !
Η προσπάθεια μας για την Ανάδειξη της Επαγγελματικής Διαχείρισης των προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών με Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού, στηρίζεται από την ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων μιας πλήρους ενημέρωσης  στην εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής για ένα υγιεινό τρόπο ζωής.
Τα προγράμματα με τις οικονομικά έξυπνες λύσεις , αναπτύσσονται για κάθε εσωτερικό χώρο ξεχωριστά, φροντίζοντας πάντα να ανταποκρινόμαστε  στις ανάγκες σας, μιας αποτελεσματικά παρεχόμενης καθαριότητας με την καλύτερη απόδοση ποιότητας στοχαμηλότερο κόστος της προσφερόμενης τιμής.
Οι οικονομικά έξυπνες λύσεις καθαρισμού που μας βελτιώνουν τον τρόπο ζωής:
1) Εφαρμόζετε Εναρμονισμένες Επαγγελματικες Bio-Εφαρμογες Απορρύπανσης με Εξυγίανση και Αναζωογόνηση, σε μοκέτες- χαλιά, σαλόνια, στρώματα, μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση -χωρίς εκπτώσεις  στην υγεία μας-, για ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με ‘‘έλεγχο των αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης του χώρου. Κέρδος έως το 50% ενός επαγγελματικού πλυσίματος.
2) Πλένετε τα χαλιά κάθε 2-3 χρόνια (όταν δεν είναι λερωμένα)
3) Αναζητάτε το οικονομικό πρόγραμμα του Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ, με Δωρεάν Τεστ προσδιορισμού.
4) Αναζητάτε το οικονομικό πρόγραμμα  απαλλαγής  από τις ενεργοβόρες και ρυπογόνες σκούπες.
Για πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στοinfo@klintec.gr, η να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887
Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]