ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Έμεινε ΜΟΝΟΣ ο Καρατζαφέρης!


Παραιτήσεων συνέχεια είχαμε σήμερα στο ΛΑΟΣ όπου, μετά τον πρώην βουλευτή Επικρατείας και πρώην Διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Κοραντή ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα, παραιτήθηκαν σήμερα από το κόμμα άλλα πέντε στελέχη, εξαπολύοντας βολές κατά του προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη, τον οποίο κατηγορούν μεταξύ άλλων για «ανακολουθίες», «παλινωδίες» και «τυφλότητα».

Συγκεκριμένα, σήμερα αποχώρησαν οι πρώην βουλευτές Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη, Αστέριος Ροντούλης ο οποίος ήταν μέχρι σήμερα και Γραμματέας της ΚΕ του ΛΑΟΣ, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Πολιτικού Συμβουλίου Γιώργος Κανελλόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του Ιδρύματος «Ίων Δραγούμης» Δημήτρης Σαρατσιώτης.

Ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωσή του κατηγορεί τους αποχωρήσαντες, και υποστηρίζει ότι η εποχή απαιτεί για «νέα μυαλά και νέα κόμματα που να μην κατευθύνονται από πρεσβείες».

Οι αποχωρήσαντες έστειλαν επιστολή στον κ. Καρατζαφέρη την οποία και δημοσιοποίησαν, με την οποία τον κατηγορούν για παλινωδίες και «εξωφρενικές ανακολουθίες»
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]