ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

ΗΠΕΙΡΟΣ-ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Ακυβέρνητο κρουαζιερόπλοιο πλέει στον Ατλαντικό


Ακυβέρνητο και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τα ξημερώματα της Δευτέρας πλέει στον Ατλαντικό το κρουαζιερόπλοιο «Carnival Triumph» με πάνω από 3.000 επιβάτες, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο μηχανοστάσιο την Κυριακή.
Οι 3.143 επιβάτες και το πλήρωμα που αριθμεί πάνω από 1.000 άτομα βρίσκονται παγιδευμένοι στο κρουαζιερόπλοιο το οποίο λειτουργεί με γεννήτρια έκτακτης ανάγκης.
Το πλοίο βρίσκεται στον Κόλπο του Μεξικού και δύο ρυμουλκά έχουν ξεκινήσει από τις ακτές του Μεξικού, για να επιχειρήσουν τη ρυμούλκησή του. Υπολογίζεται ότι το κρουαζιερόπλοιο θα φτάσει στην Αλαμπάμα σε τρεις ημέρες.

Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα από το σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης και επιβάτες και πλήρωμα είναι σώοι. Όμως, οι μηχανές ακινητοποιήθηκαν και το κρουαζιερόπλοιο δεν έχει ρεύμα, με αποτέλεσμα το σύστημα εξαερισμού, οι τουαλέτες και οι κουζίνες να είναι εκτός λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]