ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Επιτακτική Ανάγκη η Αναβάθμιση της Ποιότητας στους Τρόπους Καθαρισμού


Η ραγδαία ανάπτυξη της επιβαρυμένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης στις μέρες μας δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη χρησιμοποίησης  Νέων Τεχνολογιών, σε όλους τους τομείς και φυσικά και στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο, όταν ο συμβατικοί τρόποι καθαρισμού που μέχρι τώρα γνωρίζαμε, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Η Αναγκαιότητα της επίτευξης άμεσων Καινοτόμων Επιχειρηματικών Εφαρμογών, υποστηριζόμενη από την ολοκληρωμένη εφαρμογή προγραμμάτων του Green And Clean, για την ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής περιβαλλοντικής διαχείρισης του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου, προσφέρει οικονομικότερες λύσεις χωρίς εκπτώσεις στην Υγεία σας, την Περιουσία σας, η το Περιβάλλον.
Green And Clean Business
Καινοτόμες Επιχειρηματικές Προτάσεις, για την αναβάθμιση της ποιότητας των εσωτερικών χώρων και την προστασία του περιβάλλοντος, προσαρμοσμένες σε προγράμματα δράσεων του ΕΣΠΑ, αλλά και σε προγράμματα επιχειρηματικών πλάνων για κάθε περιοχή.


Το 2013 οι υπηρεσίες υγειονομικών και περιβαλλοντολογικών εφαρμογών, βρίσκονται στην Τρίτη (3) θέση των  10 Καλύτερων Επιχειρηματικών Ευκαιριών για το 2013, στέφοντας το ενδιαφέρον πολλών Νέων Επιστημόνων που ψάχνουν ”κάτι το διαφορετικό’’, σε Νέες αναδυόμενες επιχειρηματικές  δραστηριότητες που συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

Ενδιαφέρον αναπτύσσετε και για την επέκταση δραστηριοτήτων, από επιστήμονες και επιχειρήσεις- εταιρείες που δραστηριοποιούνται με την διαχείριση στους τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών αλλά και Περιβαλλοντολογικών Εφαρμογών. Έχουν την δυνατότητα να κάνουν  ‘‘Επενδύσεις σε Ανθρώπινο Δυναμικό’’ μέσα από την επιχειρηματική συνεργασία, με Επιστημονικους Διαγνώστες ( Cleaning Advisors ) και τον θεσμό της χορηγίας (Sponsoring), δίνοντας τους την δυνατότητα με τις Νέες θέσεις συνεργασίας, οι Νέοι Επιστήμονες που πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα, όπως, Γεωπόνοι, Υγιεινολόγοι – Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Τεχνολόγοι Αντιρρύπανσης , Περιβαλλοντολόγοι, Χημικοί, Κλωστοϋφαντουργοί. Αυτή η σημαντική επιχειρηματική ικανότητα αποτελεί μία Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή για την Αξιοποίηση Ταλέντων, σε σύγκριση με την Εξαρτημένη Εργασία.


Η Αναγκαιότητα της ενεργειακής και περιβαλλοντικής διαχείρισης των προβλημάτων που ανακύπτουν στον καθαρισμό, μαζί με την Διαφοροποίηση των Αναγκών στο τρόπο καθαρισμού, πρέπει να έχουν πάντα ως στόχο, την Βελτιστοποίηση της Απόδοσής σε Περιβαλλοντικό, Κοινωνικό και Οικονομικό επίπεδο.
Keeping It Green While Keeping It Clean

Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας ώστε να ενθαρρύνουμε επιχειρήσεις που ασχολούνται με την καθαριότητα αλλά και τους καταναλωτές ώστε να ζητούν παροχή ποιοτικής καθαριότητα, για οικονομικότερες λύσεις χωρίς εκπτώσεις στην Υγεία και την περιουσία τους

Μια υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας, στο περιβάλλον αλλά και σε ένα ευδιάκριτο επιχειρησιακό κέρδος.

Έχει γίνει επιτακτική ανάγκη πλέον η αναβάθμιση μηχανολογικού εξοπλισμού, των επιχειρήσεων- εταιρειών καθαρισμού χαλιών και ινωδών επιφανειών, με την ανάπτυξη νέας γενιάς καινοτόμου εξοπλισμού αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.
Η Τεχνολογία θα είναι σύμμαχος στην προσπάθεια βελτίωσης για την αναβάθμιση της ποιότητας του τρόπου ζωής , όταν οι εταιρείες καθαρισμού θα έχουν Ενεργή Συμμετοχή με την «απαλλαγή» από το ρυπογόνα μηχάνημα καθαρισμού παλιάς τεχνολογίας που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Green & Clean Services: Εναλλακτικές Μέθοδοι Απορρύπανσης για Νέες Επιχειρησιακές Ευκαιρίες

● 1. Η Επαγγελματική εφαρμογή απορρύπανσης με αναζωογόνηση με σύστημα ταλαντωτικών δονήσεων και λανάρισμα των ινών, είναι ένα υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος, ακόμα και στα ‘‘πιο δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά. Η απομάκρυνση των ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων ’’ μαζί με σκόνη και άμμο που έχουν διεισδύσει στο βάθος του πέλους των χαλιών, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο χαλί, αλλά και στην υγεία με την μείωση της εσωτερικής επιμόλυνσης”.

● 2. Η Επαγγελματική συσκευασίας και περιποίησης χαλιών γίνεται από ένα υπερσύγχρονο σύστημα (Multi System  Machine), με Αυτόματο ηλεκτρονικό μέτρημα διαστάσεων και τις προϋποθέσεις καινοτομικών εφαρμογών για αμπαλάζ συσκευασίας, για μια εύκολη και ασφαλή αποθήκευση.
● 3. Συνεργασίες Πανελλαδικά με Σύγχρονες Καθετοποιημένες Μονάδες Ταπητοκαθαριστήριων, μέσα από το πρόγραμμα (Third Party Logistics Services), αλλά και σε προγράμματα επιχειρηματικών πλάνων για κάθε περιοχή. Έτσι οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις-εταιρίες θα έχουν, χαμηλότερο κόστος και παροχή ποιότητας με υψηλότερη προστιθέμενη αξία σε υπηρεσίες καθαρισμού, κάρτα ανάλυσης παρεχομένων υπηρεσιών καθαρισμού ανά m², με ανταγωνιστικό προβάδισμα προς τους πελάτες τους

● 4 Νέες Επιχειρησιακές Ευκαιρίες με εναρμονισμένα πρότυπα Bio-εφαρμογών καθαρισμού, για επέκταση δραστηριοτήτων σε Εναλλακτικές Μεθόδους Απορρύπανσης (Green Decontamination)

● Νέες Επιχειρηματικές Συνεργασίες. ● Νέες Θέσεις Συνεργασίας και Ευκαιρίες Καριέρας.

Επικοινωνήστε μαζί μας με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο 2104829839, 6932245887 για να δούμε όλα τα θέματα σας με όλες τις λεπτομέρειες από κοντά, γιατί κάθε επιχείρηση – εταιρεία με υπηρεσίες υγειονομικών και περιβαλλοντολογικών εφαρμογών, χρειάζεται τον δικό της τρόπο αντιμετώπισης ξεχωριστά για κάθε τμήμα – τομέα.
Ιωάννης ΒγενήςCleaning Advisor


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]