ΠΡΕΒΕΖΑ:Στα ίχνη των δραστών της ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε βάρος οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου στην Ε.Ο Πρέβεζας -Ιωαννίνων, η αστυνομία

Στα  ίχνη των δραστών της ληστείας που σημειώθηκε το  βράδυ της Δευτέρας  σε βάρος οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος κινούνταν στην εθνική οδό Πρέβεζας Ιωαννίνων στο ύψος του χωριού Ηλιοβούνια, βρίσκονται οι αστυνομικοί. Όπως κατήγγειλε ο οδηγός και ιδιοκτήτης του  φορτηγού ο οποίος μετέφερε είδη μαναβικής  είδε ξαφνικά μπροστά του ένα   αυτοκίνητο  να του κλείνει το δρόμο αναγκάζοντάς τον να σταματήσει .Από το αυτοκίνητο βγήκαν τέσσερις άνδρες οι οποίοι τον απείλησαν και  αφού τον κατέβασαν από το  φορτηγό του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των  100 ευρώ. Ο ίδιος αντέδρασε και ακολούθησε συμπλοκή με τους δράστες οι οποίοι στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Το θύμα κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους και τα περιέγραψε στους αστυνομικούς οι οποίοι με βάση και το αυτοκίνητο που  χρησιμοποιήθηκε για την ληστεία  προσανατολίστηκαν σε συγκεκριμένα άτομα τα οποία μάλιστα διαμένουν στην περιοχή. Χθες (Τρίτη) παρουσία εισαγγελέα και ισχυρής αστυνομικής δύναμης διενεργήθηκε έρευνα στα σπίτια τους προκειμένου  να προχωρήσουν   οι προσαγωγές των υπόπτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]