ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Αντιδράσεις για την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την πρόταση να λειτουργούν τα καταστήματα τις Κυριακές. Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων & Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, υποστηρίζει ότι με την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, θα οδηγηθούν χιλιάδες εργαζόμενοι σε απόλυτη εξαθλίωση, ενώ θα αφανιστούν οι αυτοαπασχολούμενοι των μικρών καταστημάτων, προς όφελος των εμπορικών μονοπωλίων. 
Η Τοπική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ, αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, επιχειρείται η επιτάχυνση της καταστροφής και του κλεισίματος των μικρών εμπορικών καταστημάτων. 
Όπως υποστηρίζει η συνδικαλιστική παράταξη, δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση τζίρου, αλλά αύξηση των λειτουργικών εξόδων με αποτέλεσμα να ωφεληθούν τα πολυκαταστήματα. 



Για το φορολογικό - JUMBO
• Η ΠΑΣΕΒΕ εξέδωσε ανακοίνωση και για το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο, όπως υποστηρίζει, «πνίγει κάθε λαϊκή οικογένεια». 
«Ειδικά στο χώρο των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ η νέα φοροεπιδρομή βάζει την οριστική ταφόπλακα», σημειώνει. 
Εξ άλλου με άλλη ανακοίνωσή του το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, υποστηρίζει ότι η διεύθυνση του καταστήματος των JUMBO, «απείλησε» εργαζόμενη – μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου, θεωρώντας ότι είναι αργή στη δουλειά της και παρενοχλεί τους εργαζόμενους εν ώρα εργασίας.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]