Έγγραφο ντοκουμέντο: Σε ποιους "μοίραζε" χρήματα ο Άκης; Ποιος μεγαλοεκδότης είχε λάβει μεγάλο χρηματικό ποσό;


Σε βάθος προχωράει η έρευνα για τον Ακη Τσοχατζόπουλο, μετά και το νέο κύκλο απολογιών, με τον ανακριτή να ψάχνει την πορεία του "μαύρου χρήματος"...
Έγγραφο ντοκουμέντο: Σε ποιους "μοίραζε" χρήματα ο Άκης; Ποιος μεγαλοεκδότης είχε λάβει μεγάλο χρηματικό ποσό;
Από τη μία εξετάζονται οι καταγραφές ονομάτων στο ημερολόγιο, που συνοδεύονται από ποσά, και από την άλλη τα πρόσωπα που προέκυψαν από αναφορές τρίτων, όπως από την κατάθεση του Νίκου Ζήγρα.
Όπως προκύπτει από την κατάθεση του προφυλακισμένου εξαδέλφου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Νικολάου Ζήγρα, μεγαλοεκδότης είχε λάβει από τον προφυλακισμένο πρώην υπουργό, Άκη Τσοχατζόπουλο, που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, περισσότερα από 400.000 ευρώ για να πουλήσει το μερίδιο του σε εταιρεία καφέ και εστίασης με την επωνυμία ΣΤΟΑ, επί της οδού Πατησίων, στην οποία ήταν ο βασικός μέτοχος.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, πλήρωσε το αντίτιμο του μεριδίου στον μεγαλοεκδότη με την πολυσχιδή δράση (και πέραν των εκδόσεων) με μετρητά που δεν δηλώθηκαν ποτέ και πουθενά. Στην συνέχεια, το μερίδιο της επιχείρησης που άνηκε στον «βαρώνο» των media πέρασε στον γιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρο.
Συγκεκριμένα την αποκάλυψη – βόμβα είχε κάνει ο προφυλακισμένος εξάδελφος του Άκη στην απολογία – ποταμό που είχε δώσει τον περασμένο Ιούλιο στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, που ερευνά την μεγάλη υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος με κεντρικό πρόσωπο τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]