Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου:Πρακτικά Σεμινάρια Φωνής

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου και η Stark & Watson, σας καλωσορίζουν στο διήμερο Πρακτικών Σεμιναρίων Φωνής που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2012.

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, πιστό στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών επιμορφωτικών σεμιναρίων, στηρίζει τους Επαγγελματίες του χώρου και με αυτά τα Σεμινάρια, προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για την αποτελεσματική «στήριξη» των Λαρυγγεκτομηθέντων.

Το πρώτο σεμινάριο (3/11/12) αφορά την Αποκατάσταση της Φωνής των Ασθενών που έχουν υποβληθεί σε Λαρυγγεκτομή. Θα εξεταστούν και θα παρουσιαστούν όλοι οι δυνατοί τρόποι Αποκατάστασης (Οισοφάγειος Ομιλία, Τραχειοοισοφαγική Ομιλία, χρήση Λαρυγγόφωνου). 


Το δεύτερο σεμινάριο (4/11/12) πραγματεύεται τις διαδικασίες και τις τεχνικές για σωστή Φώνηση, κυρίως μέσω της σωστής αναπνοής και σωματικής χαλάρωσης.

Η Stark & Watson στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα, αυτές τις προσπάθειες αλλά και όλους τους Λογοθεραπευτές – Λογοπεδικούς και Ω.Ρ.Λ. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε επαγγελματία αξιόπιστες λύσεις αλλά και να βελτιώνουμε συνεχώς την υγεία και τη ποιότητα της ζωής των ασθενών.

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, προσφέρουμε σε ένα τυχερό συμμετέχοντα και των δύο σεμιναρίων τη δυνατότητα να ταξιδέψει εντελώς δωρεάν στις Η.Π.Α, και συγκεκριμένα στην Indianapolis, όπου θα παρακολουθήσει διήμερο σεμινάριο με Θέμα «Τραχειοοισοφαγική Ομιλία – Χρήση Βαλβίδας Ομιλίας για την Αποκατάσταση της Φωνής μετά από Λαρυγγεκτομή». Εισηγητής είναι ο ίδος ο Dr. Eric Blom, Λογοπεδικός και εμπνευστής των ομώνυμων βαλβιδών Blom-Singer.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα σεμινάρια απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6986180630 ή στην ιστοσελίδα www.facebook.com/DiepistemonikoKentro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]