ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Μπαράζ συλλήψεων λαθρομεταναστών και διακινητών τους
Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας 30χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο καθώς και ο 19χρονος συνοδηγός του, διότι μετέφεραν τρεις (03) αλλοδαπούς, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι εντός της καμπίνας των επιβατών, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν ενώ το Φ/Γ όχημα κατασχέθηκε.
Στο ίδιο λιμάνι, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.Επίσης, σε ανάλογο έλεγχο, συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός,
διότι κατείχε και επέδειξε παραποιημένο ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 54χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι σε νομότυπη έρευνα που του διενεργήθηκε, βρέθηκε να κατέχει στις προσωπικές συσκευές του, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας 18,7 γραμμαρίων, πιθανόν όπιο.Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.