Πράσινοι Οικολόγοι: Πρωθυπουργικές υποκλίσεις και.. ξέφραγο αμπέλι χωρίς σταφύλι...


Με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επίσκεψη Μέρκελ, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, δήλωσε: 

«Το αδιέξοδο των πολιτικών του παρελθόντος και η γύμνια της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής, είναι εκείνα που κατέστησαν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι. Ξεχνάνε δε να δούνε ότι αυτό το αμπέλι το άφησαν χωρίς ...σταφύλι. Μια πραγματικότητα πασίδηλη πλέον σε όλους, εντός ή εκτός της χώρας, που τώρα εκδηλώνεται και μέσα από τις πρωθυπουργικές υποκλίσεις. 
Ο κ. Σαμαράς έκτισε ως πρόσφατα την πολιτική του καριέρα, στο άρμα του λαϊκισμού. Η μετάλλαξη του ως "υπεύθυνου" δεν έγινε πιστευτή από τους πολλούς, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων. Πολιτικό σωσίβιο του αποτέλεσαν οι νυν κυβερνητικοί εταίροι του, που έσπευσαν να κρύψουν ευθύνες τους, αναθέτοντας του τον πρώτο κυβερνητικό ρόλο.

Οι εκατό πρώτες μέρες της κυβέρνησης πιστοποίησαν την πλήρη ανυπαρξία σχεδίου, ανυπαρξία που κατέληξε σε μια διαπραγματευτική φούσκα. Σ' αυτό το διάστημα το μόνο που αισθάνθηκε η τρόικα ήταν η έλλειψη συνοχής της και τα διεθνή δημοσιεύματα που τη γνωστοποιούσαν. Ώσπου ως από μηχανής Θεός παρουσιάζεται η κ. Μέρκελ.
ΑΠΟΚΑΥΚΟΣ Ο ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]