ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Η ΙΚΕΑ μείωσε τις τιμές σε 1.326 προϊόντα της! Παρουσίασε χθες στα Γιάννινα το νέο κατάλογό της

Νέες πολύ ελκυστικές προσφορές για τους πελάτες της και στην Ήπειρο έχει για φέτος το χειμώνα η ΙΚΕΑ. 
Η εταιρία του ομίλου «Φουρλή», που με επιτυχία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην αγορά της περιοχής μας με το υπερσύγχρονο κατάστημά της στα Γιάννινα, παρουσίασε χθες το νέο κατάλογό της, στον οποίο κυριαρχούν οι μειωμένες τιμές  και  μάλιστα σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης! Είναι χαρακτηριστικό, ότι συνολικά οι τιμές έχουν πέσει σε 1.326 προϊόντα, τα οποία, παρά την κρίση, καθίστανται πολύ ελκυστικά για τους καταναλωτές. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν και νέα πακέτα προσφορών, όπως η επιβράβευση αγορών, μέσα από το πρόγραμμα ΙΚΕΑ family. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο κάθε πελάτης αφού γίνει μέλος, μπορεί να συγκεντρώνει πόντους με κάθε αγορά και όταν φθάσει σ’ ένα συγκεκριμένο όριο, κερδίζει πλούσια δώρα από την ΙΚΕΑ.
«Το πρόγραμμα στοχεύει στην επιβράβευση όλων των πελατών μας, άσχετα με το ποσό που ξοδεύουν» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Νατάσσα Χρυστοφή, υπεύθυνη διαφήμισης της ΙΚΕΑ. Παράλληλα, έκανε γνωστό και το πρόγραμμα πληρωμής μέσω δόσεων, καθώς και αυτό της παράδοσης κατ’ οίκων των αγορών. 



Οι μειώσεις… 
• Από την πλευρά της, η κ. Έφη Χασιώτη, από το τμήμα μάρκετινγκ της ΙΚΕΑ, που έκανε και την παρουσίαση του νέου καταλόγου, στάθηκε στις πολύ σημαντικές μειώσεις τιμών που έχουν γίνει. Συγκεκριμένα, οι τιμές έχουν μειωθεί σε 1.326 προϊόντα (!), εκ των οποίων τα 414 μπορεί να τα δει ο κάθε ενδιαφερόμενος στο νέο κατάλογο. «Ακόμη, ο κατάλογος δίνει ουσιαστική έμπνευση σε όσους θέλουν να ανανεώσουν τα έπιπλα και το σπίτι τους. Και ίσως να προσωποποιήσει το στυλ από τα έπιπλα που θα πάρει. Επιπλέον, υπάρχει νέα εφαρμογή στον κατάλογο, καθώς αυτός μπορεί να διατεθεί, τόσο σε smartphones, όσο και tablets.  Ανοίγοντας ένα κατάλογο ΙΚΕΑ στο ίντερνετ μπορεί κάποιος να δει βίντεο, πληροφορίες για τα προϊόντα κ.α.» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Χασιώτη. 

Συνεργασία… 
• Τέλος, ο Διευθυντής του καταστήματος των Ιωαννίνων κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, στάθηκε στον πολύ κρίσιμο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΙΚΕΑ. Όπως υπογράμμισε, η εταιρία και στα Γιάννινα θα υλοποιήσει και φέτος τα Χριστούγεννα συνεργασία με τη Unicef. «Προσφέρουμε στην Unicef ένα ευρώ για κάθε αγορά ενός παιχνιδιού. Αυτό θα γίνει το Δεκέμβριο. Θεωρώ πως είναι πολύ θετική αυτή η ενέργεια, γιατί έτσι βοηθάμε τις διάφορες δράσεις της Unicef» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδόπουλος.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]