ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Kαταγγελία του συνεργάτης μας κ.Π.Αποστόλου για τα σημερινά επεισόδια στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας: H Αστυνομία επιτέθηκε αναίτια στους διαδηλωτές με σκοπό να διαλύσει την λαοθάλασσα

Μια σοβαρή όσο και συγκλονιστική καταγγελία μας έστειλε  ο συνεργάτης του epirus-tv-news.blogspot.gr &epirus-tv-news.gr κ.Παναγιώτης Αποστόλου, ο οποίος βρέθηκε σήμερα  στο κέντρο της Αθήνας!



«Υπήρχε μια τεράστια κοσμοπλημμύρα, που κατέκλυσε όλες τις οδούς! Κύματα λαού, διαδήλωναν ειρηνικά στην Πανεπιστημίου, Σταδίου, Φιλλελήνων , Οθωνος και γενικά σε όλες τις οδούς! Ξαφνικά και χωρίς καμία πρόκληση, οι Αστυνομικοί των ΜΑΤ, άρχισαν να παρατάσσονται κατά μήκος του δρόμου. Χωρίς επαναλαμβάνω να έχει συμβεί το παραμικρό επεισόδιο, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ άρχισαν να πετάνε χημικά και κροτίδες κρότου λάμψης. Γρήγορα κι ενώ το πλήθος είχε υποστεί ΣΟΚ, άρχισαν να βαράνε όπου έβρισκαν και να κυνηγούν τους διαδηλωτές», τόνισε ο κ.Αποστόλου!
«Αποτέλεσμα ήταν να διαλυθεί η διαδήλωση και σχεδόν όλος ο κόσμος να εγκαταλείψει την πορεία! Αυτός ήταν ο στόχος των ΜΑΤ, εκτελώντας προφανώς διαταγές της Κυβέρνησης! Στόχος ήταν να μην εμφανιστεί στις κάμερες ο μεγάλος όγκος της διαδήλωσης! Και το πέτυχαν»!
Ως προς τις ομάδες των αναρχικών που είχαν ενσωματωθεί στην πορεία ο κ.Αποστόλου είπε:
«Πράγματι, στο πίσω μέρος της πορείας υπήρχαν μερικοί Αναρχικοί. Ούτε προκάλεσαν όμως ούτε έσπασαν τίποτα! Απλά διαδήλωναν! Η επίθεση των ΜΑΤ ήταν απρόκλητη και τολμώ να πω ότι σήμερα καταλύθηκε με βουλοκέρι κάθε έννοια δημοκρατίας στη χώρα μας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]