Πρέβεζα...δύο ζητήματα που κανείς δεν ασχολείται και σε λίγο όλοι θα κλαίγονται.
Ζήτημα 1ο
Ήδη έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ότι περισσότερα από 50 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα συγχωνεύονται και αλλάζουν χρήση, ενώ κλείνουν 631 κλινικές.
Με δεδομένο ότι στην Λευκάδα θα δημιουργηθεί νέο νοσοκομείο, στην καλύτερη περίπτωση το νοσοκομείο της Πρέβεζας θα καταλήξει σε Κέντρο υγείας.
Ζήτημα 2ο
Το υπουργείο παιδείας επίσημα ανακοίνωσε ότι από ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 στα μηχανογραφικά δεν θα υπάρχουν 150 σχολές κυρίως τμήματα ΤΕΙ από την περιφέρεια τα οποία θα κλείσουν ή θα συγχωνευθούν.
Με δεδομένο ότι το ίδρυμα εδρεύει στην Άρτα και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου να υποστηρίζει το μάζεμα των τμημάτων σε μια πόλη (;), αλήθεια υπάρχει κάνεις που πιστεύει ότι τα δύο τμήματα της Πρέβεζας θα παραμείνουν στην πόλη;
Συμπέρασμα: Για να μην κλαιγονται όλοι εκ των υστέρων, να έχουμε στο νου την παροιμία... ‘’ των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν’’.
ΥΓ. Επειδή τα δύο ζητήματα είναι πολιτικά, τις λύσεις μπορούν να δώσουν μόνο πρόσωπα που ο λόγος τους περνάει.
Αλήθεια.. ξέρετε κανένα;
preveza-info
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.