Πρέβεζα: Τραγικός επίλογος για τον 57χρονο από την Καμαρίνα που είχε εξαφανιστεί

<
Απόσπασμα της εκπομπής ΜΙΛΑ στο star
Σήμερα το πρωί γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 57χρονου άντρα που στις 3 Ιουνίου είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Καμαρίνα στην Πρέβεζα (διαβάστε σχετικά εδώεδώ και εδώ).
Την εξαφάνιση είχε δηλώσει τότε η σύζυγός του την επόμενη μέρα, Κυριακή 04 Ιουνίου στην αστυνομία.
Διαβάστε απόσπασμα από το ρεπορτάζ του pamepreveza.gr στις 05 Ιουνίου: "Η σύζυγός του μίλησε αποκλειστικά στο pamepreveza.gr και μεταξύ άλλων είπε ότι ο σύζυγος της την μέρα της εξαφάνισης είχε μαζί του πολύ λίγα χρήματα, δεν έλειπαν από το σπίτι ούτε ρούχα, και επίσης δεν έχει πάρει μαζί του τον κινητό του τηλέφωνο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο εξαφανισθείς άφησε σημείωμα στον γιό του στο οποίο γράφει μεταξύ άλλων “Δ. … παιδί μου συγνώμη για όλα … φεύγω γιατί μόνο βάσανα και στεναχώριες έχω να δώσω… Συγνώμη μπαμπας … Γιασας σας αγαπώ”
Έρευνες για την εξαφάνιση κάνει το τμήμα ασφάλειας Πρέβεζας αλλά το γεγονός του ότι δεν έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο δυσκολεύει τον εντοπισμό του.
Από εκείνη την Κυριακή δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα συγγενικό του πρόσωπο ή φίλο πράγμα που ανησυχεί την οικογένεια του η οποία κάνει έκκληση προς κάθε κατεύθυνση..."

Στις 06 Ιουνίου κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Πρέβεζας είχαν πραγματοποιήσει έρευνες στην περιοχή δίχως κάποιο αποτέλεσμα.
Το πτώμα του άτυχου Εμμανουήλ Κουτσοχέρη βρήκαν σήμερα κυνηγοί σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη περιοχή της Καμαρίνας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το σώμα του ήταν διαμελισμένο και φαγωμένο από τα αγρίμια της περιοχής ενώ αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.
Φως τα αίτια του θανάτου θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση η οποία θα διενεργηθεί στα Γιάννενα.
πηγη pamepreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]