Πρώην πιλότος αποκαλύπτει την σχέση που είχε με τον John Τravolta για έξι χρόνια

Στις αρχές του περασμένου Μαίου δύο μασέρ υπέβαλλαν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό.

Ο 58χρονος Travolta τότε δεν απάντησε στις κατηγορίες, πήρε τη γυναίκα του από το χέρι και απόλαυσαν τις διακοπές τους στα νησιά του Αιγαίου και Ιονίου.
Μόλις όμως επέστρεψαν στην Αμερική, ο εφιάλτης των αποκαλύψεων για την φημολογούμενη ομοφυλοφιλική του ζωή ξεκινάει και πάλι.



Αυτή τη φορά τον φέρνουν σε δύσκολη θέση οι αποκαλύψεις του 62χρονου πρώην πιλότου, Doug Gotterba, στο αμερικανικό περιοδικό "Τhe National Enquirer".

Στη συνέντευξή του ο Doug παραδέχεται την ερωτική σχέση που είχε με τον ηθοποιό από το 1981, η οποία ξεκίνησε λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους.
Παρά τις ανακοινώσεις των δικηγόρων του  Travolta για ψευδή δημοσείυματα, ο Gotterba  δίνει λεπτομέρειες για τη μορφή της σχέσης τους.

"Φτάσαμε αεροπορικώς στην πόλη Μοnterey της Καλιφόρνια και επισκεφτήκαμε το θέρετρο "Highlands" στο Carmel. Δειπνήσαμε μαζί, ήπιαμε ένα μπουκάλι merlot και ένιωσα ότι με φλέρταρε. Καθώς πηγαίναμε από το εστιατόριο στα δωμάτια μας, ο John ξαφνικά γύρισε και μου είπε: 'Θες να σου κάνω μασάζ'; Είχα καταλάβει ότι κάτι τέτοιο θα μου πρότεινε και έτσι του είπα: 'Ναι, γιατί όχι;'
 Πήγαμε στο δωμάτιο του, o John έκανε ντους και βγήκε από το μπάνιο φορώντας μόνο μια πετσέτα. Μου έκανε μασάζ και μετά τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά. 

Ήταν ευγενικός και πολύ παθιασμένος. Την επόμενη μέρα, μου είπε με χαμόγελο: 'Μου άρεσε πολύ χτες το βράδυ'. Του απάντησα: 'Και εμένα το ίδιο.'

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Gotterba, το ζευγάρι συνέχισε τη σχέση του για τα επόμενα 6 χρόνια. "Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου", συμπλήρωσε ο πιλότος, "ο Travolta είχε αρκετούς ερωτικκούς παρτενέρ και ήθελε να κάνει μαζί μου και ένα sex tape".
Όπως υποστηρίζει, η  τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν το 1992, ένα χρόνο μετά το γάμο του με την Kelly Preston."Την τελευταία φορά που τον είδα, πήγαμε μια βόλτα. Τότε θυμάμαι τον ρώτησα: 'Τώρα που είσαι παντρεμένος, προτιμάς ακόμα άντρες ή γυναίκες'; Και απάντησε: 'Doug, ακόμα προτιμώ άντρες'. Του είπα OK!  και αυτή ήταν η τελευταία φορά που ειδωθήκαμε".


Την ιστορία του πιλότου επιβεβαιώνει και ο γραμματέας Joan Edwards, που δούλευε με τον ηθοποιό από 1978 ως το 1994.

Οι εκπρόσωποι του Travolta δεν έχουν κάνει ακόμα οποιοδήποτε σχόλιο για τις νέες αποκαλύψεις.
Η γυναίκα του, Kelly Preston, παρά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών παραμένει στο πλευρό του και τον υποστηρίζει. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, ενώ ο πρωτότοκός γιος τους πέθανε το 2009 σε ηλικία 17 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]