ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ Iphone ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΘ.


Μία υπόθεση εκβιασμού των Πρυτανικων Αρχών του ΑΠΘ από τον πρώην υπεύθυνο του καταστήματος Λογότυπος, που λειτουργεί μέσα στο Ίδρυμα, αποκάλυψε η Πρυτανική Αρχή του Ιδρύματος αναφορικά με την ιστορία με την δωρεα ενός iphone προς την ηθοποιό Ν. Δραγούμη.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο αντιπρύτανης κ Παντής όταν η πρυτανική αρχη ειδοποιηθηκε για την αγορά του iphone διέκοψε την διαδικασία προμήθειας του τηλεφώνου και την πληρωμή του από το Ίδρυμα.

Παρουσίασε ενώπιον των δημοσιογράφων, έγγραφο της εταιρίας που εμπορεύεται τα συγκεκριμένα τηλέφωνα στο οποίο ααναφέρεται οτι η αγορά έγινε με εντολή του πρώην υπεύθυνου του καταστήματος Λογότυπος κ Δημητριάδη και ως τόπο παράδοσης του είχε το γραφείο του συζυγου της Ναταλίας Δραγούμη.
Μάλιστα, η πρυτανική αρχή γνωστοποιήσε οτι έπεσε θύμα εκβιασμού του συγκεκριμένου ανθρώπου προκειμένου να μην απολυθεί.
Ο κ Παντής σημείωσε οτι ο εκβιασμός ξεκίνησε οταν οι αρχές διαπίστωσαν κακοδιαχείρηση του καταστηματος από τον συγκεκριμένο υπάλληλο και ζήτησαν την απόλυση του.
Εκείνος φέρεται να τους απείλησε οτι αν δεν αλλάξουν αυτήν την απόφαση τους θα δώσει στη δημοσιοτητα την ιστορία της αγοράς του iphone προς την Ν. Δραγούμη αλλά και την αγορά μίας τηλεόρασης από τον κ Παντή.
Σύμφωνα πάντα με το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΑΠΘ ο συγκεκριμένος υπάλληλος πραγματοποιήσε την απειλή του κι έτσι η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας.
Τώρα η υπόθεση ακολουθει το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς το ίδρυμα έχει υποβάλλει μήνυση κατά του εν λόγω υπαλλήλου. (Seleo.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]