ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Ο Λάντεν ήταν ήδη νεκρός όταν... τον σκότωσαν;


Ο Λάντεν ήταν ήδη νεκρός όταν... τον σκότωσαν;«Άοπλος και ήδη νεκρός ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν όταν η επίλεκτη ομάδα του αμερικανικού στρατού εισέβαλε στο δωμάτιό του».
 Αυτό ισχυρίζεται ένας εν αποστρατεία στρατιωτικός, ο οποίος απειλεί με αυτή την αποκάλυψη να γκρεμίσει στην επίσημη ιστορία της εισβολής.
 Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, το βιβλίο «No Easy Day» αποκαλύπτει ότι ο Λάντεν ήταν άοπλος και ήδη νεκρός όταν εισέβαλλαν στο δωμάτιό του στην περιοχή Abottabad του Πακιστάν.
 Η φωτογραφία και το όνομα του εν αποστρατεία στρατιωτικού εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα της Αλ Κάιντα την περασμένη εβδομάδα. Το Πεντάγωνο λέει ότι η αποκάλυψη του ονόματός του θέτει λόγους ανησυχίας για την ασφάλεια.


Το Πεντάγωνο, η CIA και ο Λευκός Οίκος είναι ανάμεσα στις υπηρεσίες που δεν έχουν ακόμα δει το βιβλίο, το οποίο γράφτηκε ανώνυμα από επίλεκτη ομάδα στρατιωτικών αποτελούμενη από έξι άτομα.

Εάν το βιβλίο αποκαλύπτει απόρρητες πληροφορίες τότε οι εμπλεκόμενοι αντιμετωπίζουν την πιθανότητα να τους καταγγελθούν ομοσπονδιακές κατηγορίες


Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 4 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]