Ρεσιτάλ Διονύση Ζάχου στην Πρέβεζα (φωτογραφίες)

Ρεσιτάλ Διονύση Ζάχου στην Πρέβεζα (φωτογραφίες)
Για να είμαι ειλικρινής, παρακολουθούσα με κάποια επιφύλαξη τις επιδείξεις και τα Σώου του Διονύση Ζάχου και επίσης δεν είχα την τύχη να δω, ολοκληρωμένο πρόγραμμά του
. Αυτό βασικά συνέβαινε λόγω Τάκη Ζαχαράτου, τον οποίο είχα την τύχη να απολαύσω σε εξαιρετικές εμφανίσεις του, στην Πάτρα. Με το που γνωστοποιήθηκε ότι ο Διονύσης Ζάχος, θα πραγματοποιήσει εμφάνιση για τα 100 χρόνια που συμπληρώνονται από την απελευθέρωση, της Πρέβεζας, αμέσως σκέφτηκα, ότι δεν το χάνω με τίποτα.

Έτσι κι έγινε, Πέμπτη 30.8.2012 παραλία Πρέβεζας και συγκεκριμένα στο ύψος του εξωτερικού χώρου, των δικαστηρίων της Πρέβεζας. Οφείλω καταρχήν να σημειώσω ότι θαυμάζω τους ανθρώπους που αυτοσαρκάζονται και ο Διονύσης Ζάχος το έχει αυτό. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το χώρο που ο Διονύσης θα έκανε το σώου του, αφιλοκερδώς παρακαλώ, για τα 100 χρόνια της Πρέβεζας!

Ξεκίνησε το πρόγραμμά του με πολιτική σάτιρα και συνέχισε να μιμείται γνωστούς-ες  ηθοποιούς παλιότερους, αλλά και πρόσωπα της σημερινής σώου μπιζ, στη χώρα μας. Το βράδυ της Πέμπτης 30.8.2012 ο Διονύσης Ζάχος, έδωσε ρεσιτάλ και κυρίως πρόσφερε άφθονο γέλιο, εποχές που ο λαός μας το έχει πολύ ανάγκη. Μιμήθηκε πολλά γνωστά πρόσωπα, άρεσε πολύ και κέρδισε κόσμο, δε σας κρύβω ότι σ' αυτούς που κέρδισε με τις ερμηνείες του, είμαι κι εγώ.
Από την Πλευρά του ο Διονύσης Ζάχος ευχαρίστησε δήμο και λιμενικό ταμείο καθώς και τον κόσμο που βοήθησε να στηθεί αυτή η εξαιρετική παράσταση. Εξαιρετικές οι μιμήσεις του σε Ρένα Βλαχοπούλου (Σούζι τρώς....), Βίκυ Μοσχολιού, Μαρινέλα, Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και Τσαλίκη, Μαζωνάκη, Άντζελα Δημητρίου, Γονίδη, Βοσκόπουλο κ.α.
Ήταν μια βραδιά που γελάσαμε με την ψυχή μας και ...υπεύθυνος για όλο αυτό το υπέροχο σκηνικό ο Διονύσης Ζάχος, τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά.
Είναι από τα events που δεν μπορούν να καταγραφούν σε ένα ρεπορτάζ, αν δεν τα ζήσεις από κοντά, δεν μπορείς να τα περιγράψεις με ακρίβεια. Δεν είναι μόνο ότι είναι εκπληκτικός στις μιμήσεις του ο Διονύσης, είναι και το γεγονός ότι είναι υπέροχος χαρακτήρας! Όσοι-όσες δεν ήρθατε στο σώου αυτό, λυπάμαι, αλλά... χάσατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]