Κατασβέστηκε η φωτιά στην Αγία Κυριακή – Ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη στους πυροσβέστες


Κατασβέστηκε η φωτιά στην Αγία Κυριακή – Ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη στους πυροσβέστεςΧωρίς -ευτυχώς- να επεκταθεί στον οικισμό και να απειλήσει ανθρώπινες ζωές, κατασβέστηκε η χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αγία Κυριακή της Πάργας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου, με επιστολή του, στον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, Αντιπύραρχο, κ. Δημήτριο Στάμο, τους Διοικητές των Π.Υ. Πάργας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Αξιωματικούς και Πυροσβέστες και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Παναγιώτη Μπονάτσο, ευχαριστεί θερμά όσα στελέχη των Π.Υ. συνέβαλαν με αυταπάρνηση στο έργο της κατάσβεσης.
Η επιστολή του κ. Ιωάννου, αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να συγχαρώ τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, Αντιπύραρχο, κ. Δημήτριο Στάμο, τους Διοικητές των Π.Υ. Πάργας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, τους Αξιωματικούς και Πυροσβέστες και το Πεζοπόρο Πυροσβεστικό Τμήμα Ιωαννίνων για την επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 30 Αυγούστου στην Αγία Κυριακή Πάργας.
Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και στον συντονισμό του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, κ. Δ.Στάμου, η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα, χωρίς να επεκταθεί στον οικισμό και χωρίς να απειλήσει ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, και εγώ προσωπικά, εκ βάθους καρδίας, είμαστε ευγνώμονες προς όλους όσοι με κίνδυνο της ζωής τους συμμετείχαν στην επιχείρηση της κατάσβεσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]