Ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη στο Γ.Αυτιά

Tην πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη παραχωρεί αύριο το πρωί στην εκπομπή Καλημέρα ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τον Αντώνη Σαμαρά,απαντά αν μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου, μιλάει για την ζωή του και το νέο μέλος της οικογένειας του . Αποκαλύπτει μία άγνωστη πτυχή της πολιτικής του καριέρας κάνει ειδική αναφορά στην Μέρκελ και τον Γιούνγκερ, απαντά στο ερώτημα αν διοικεί το κόμμα του , σχολιάζει το μεγάλο θέμα των λαθρομεταναστών, της Ζίμενς , των ΜΚΟ, των τραπεζών και των ρουσφετολογικών προσλήψεων στην Βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αρκετά ευδιάθετος και χαμογελαστός  στην διάρκεια της συνάντησής μας. Μας μίλησε για τις όμορφες στιγμές που ζει με την οικογένειά του και το νέο μέλος που έχει αλλάξει  την ζωή τους .

Μπορεί  ο ίδιος να μην έχει πολύ χρόνο λόγω των υποχρεώσεων του,αλλά για εκείνον όταν πηγαίνει στο σπίτι,όπως μας είπε χαρακτηριστικά, ξεχνάει τα πάντα. Στην συνένετυξη δεν έβαλε τελικά σακάκι όπως συνηθίζουν να φορόυν οι πολιτικοί Αρχηγοί και προτίμησε  να μείνει με ένα απλό πουκάμισο, κάτι που εντυπωσίασε όλους .
Μας μίλησε για το νέο του γραφείο στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί ο κύριος Σαμαράς και ο  Ανδρέας Παπανδρέου στο παρελθόν . Λέτε να είναι τελικά τυχερό;
Δείτε τι απάντησε γι αυτό και για πολλά άλλα  αύριο το πρωί στις 7 παρά τέταρτο στον ΣΚΑΙ


http://magdatsegkou.blogspot.com/2012/08/blog-post_3089.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]