Επιβεβαίωση: η NOVA δείχνει το Μπνέι Γεχούντα – ΠΑΟΚ!

H NOVA θα μεταδώσει μεθαύριο το ματς Μπνέι Γεχούντα – ΠΑΟΚ και όχι ο ΟΤΕ, που προφανώς… βιάστηκε να ανακοινώσει τη μετάδοση του αγώνα από χθες. Ιδού το δελτίο Τύπου του καναλιού που εκδόθηκε πριν από λίγα λεπτά: «Η μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ με την ισραηλινή Μπνέι Γεχούντα, ζωντανά και αποκλειστικά στη NOVA! H NOVA, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου αγώνα Μπνέι Γεχούντα – ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Οι συνδρομητές της NOVA θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων στο Ισραήλ, την Πέμπτη 2 Αυγούστου, στις 20:00, από το Novasports 2.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 23.00 από το Novasports 1. Tον αγώνα θα περιγράψει ο Αγγελος Στυλιάδης. Οι ρεπόρτερ της ΝOVA θα στέλνουν σε συνεχόμενη ροή ειδήσεις και νέα από τον αγωνιστικό χώρο, διαθέσιμα όλα, στο novasports.gr. Παρακολουθήστε την πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη του “δικέφαλου του βορρά” μόνο στη NOVA!». Η στήλη θυμίζει ότι η NOVA θα δείξει και το έτερο ευρωπαϊκό ματς ελληνικής ομάδας στο Europa League: το Αστέρας Τρίπολης – Μαρίτιμο live στις 21:00 από το Novasports 1.
satleo

1 σχόλιο:

  1. Καλά μας δουλεύουν στον οτε? δεν το είχαν ανακοινώσει?? δεν ξαναπιστεύω τίποτα από τους αναξιόπιστους. Άλλη φορά να φωνάζουν και 2 μάρτυρες όπως κάνουμε στην έκδοση ταυτότητας. Καραγκιοζιλίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]