FOCUS WEB TV:Αποκλειστικό: Το νέο ντοκιμαντέρ της Ειρήνης Νικολοπούλου και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κρίση από τον Σταύρο Μονεμβασιώτη.




Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα μέτρα που έρχονται και πόσο θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας σε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση της Φαίης Μαυραγάνη με τον οικονομικό συντάκτη Σταύρο Μονεμβασιώτη στην εκπομπή Focus με τη Φαίη. Ο έγκριτος  δημοσιογράφος αναλύει  με απλά λόγια ,μια προς μια τις επιβαρύνσεις που έρχονται στα Ελληνικά νοικοκυριά τους επόμενους μήνες , αναφέρει  τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει η Κυβέρνηση  προκειμένου να βγει  η χώρα από το αδιέξοδο και  εξηγεί  τι θα γίνει με τα επιδόματα, το εφάπαξ , τις αποκρατικοποιήσεις, τους μισθούς και τις συντάξεις. «Πιστεύω  ότι η έξοδος από το τούνελ θα έλθει το ..2018» λέει ο Σταύρος Μονεμβασιώτης , και συμπληρώνει μεταξύ των άλλων ι «υπάρχει η πολιτική βούληση αυτή τη φορά να σπάσουν αβγά».
Επίσης σε αποκλειστικότητα η focuswebtv.gr  παρουσιάζει αποσπάσματα από το νέο διεθνές ντοκιμαντέρ  της Ειρήνης Νικολοπούλου «GREECE: AN ECONOMIC ODYSSEY» , που προβλήθηκε από  το CNBC Africa, και θα  αναμεταδοθεί σε όλο τον κόσμο. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρεται εκτενώς στην νέα της δημοσιογραφική δουλειά –στο εκπληκτικό αυτό ντοκιμαντέρ - που  χωρίζεται σε τέσσερα μέρη, με εκκίνηση από την εποχή του Περικλή,  διατρέχει τους σημαντικότερους σταθμούς της ελληνικής ιστορίας και αφηγείται μέσα από μοναδικές μαρτυρίες κορυφαίων εκπροσώπων της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, πώς φτάσαμε στα σημερινά «πέτρινα» χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Δείτε την εκπομπή «Focus με τη Φαίη » πατώντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]