οι Δύο ξεχωριστοί Βασίληδες του βόλει της Πρέβεζας


οι Δύο ξεχωριστοί Βασίληδες του βόλει της Πρέβεζας
Βασίλης Ζήσης και Βασίλης Τσουμάνης, πήγαν στο Βόλο και κατέκτησαν την πρωτιά, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι η Πρέβεζα έχει παράδοση αλλά και συνέχεια στο άθλημα του Βόλει. Ο Βασίλης Ζήσης, με αδερφό που επίσης είναι καταξιωμένος στο άθλημα, αλλά και οι δυο τους με ένα Πατέρα τον Πόλ Ζήση, που αποτελεί προσωπικότητα της ζωντανής ιστορίας της Πρέβεζας στο άθλημα του Βόλει.
"Πήγαμε για τους αγώνες και μας βγήκε η πρωτιά" μου είπε ο Πολ σε συζήτηση που είχαμε τη Δευτέρα 30 του Ιούλη. Ο Βασίλης έχει ένα θέμα, δεν μπορεί να δεχθεί τη συμμετοχή στους αγώνες ως πίεση, θέλει να απολαμβάνει το παιχνίδι, έτσι θέλει να το ζει και μεταξύ μας αυτό είναι κάτι που μέχρι σήμερα τον δικαιώνει απόλυτα! Από την άλλη, ο έτερος της παρέας ο Βασίλης Τσουμάνης που μέχρι πριν τρία χρόνια έπαιζε μπάσκετ, φαίνεται να απολαμβάνει το ταξίδι του, τη συμμετοχή του και την ενασχόληση με το βόλει. Τα δύο παιδιά από την Πρέβεζα, είχαν άριστο κλίμα μεταξύ τους, αυτό βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο και δικαίως κατέκτησαν την πρωτιά. Χαράς Ευαγγέλια μετά από αυτή την επιτυχία και για τους Κομιτάτους, αφού ο Βασίλης Ζήσης είναι ο Carnival Leader που μύησε κατά κάποιο τρόπο στους δρόμους του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, μαθητές και μαθήτριες που αποτελούν το μέλλον του Κομιτάτου. Σε κάθε περίπτωση, θερμά συγχαρητήρια και στους δύο ξεχωριστούς Βασίληδες του Βόλει της Πρέβεζας και βέβαια ευχή μας είναι να είναι υγιείς και να έχουν πάντα πρωτιές και επιτυχίες! Το τι έγραψαν τα διάφορα αθλητικά και όχι μόνο Site για τους Βασίληδες; Μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω

Οι Ζήσης και Τσουμάνης από την Πρέβεζα είναι οι νέοι πρωταθλητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Κ20 «Lipton Ice Tea Juniors 2012», που ολοκληρώθηκε το απόγευμα στην περιοχή καρνάγιο του Βόλου.
Ο τελικός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού μετά το πρώτο σετ (21-16) που κατέκτησαν οι Καβαρατζής / Κοντοστάθης έναντι τωνΖήση / Τσουμάνη, στο δεύτερο και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1, ο Κοντοστάθης τραυματίστηκε και ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.
Ο άτυχος αθλητής μετά από μία άτσαλη πτώση του στην άμμο, χτύπησε στον αυχένα και προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Έτσι, η ομάδα της Πρέβεζας (Ζήσης / Τσουμάνης) έστω και χωρίς πανηγυρισμούς πήρε τον τίτλο, ενώ όλοι οι μεταλλιούχοι στις απονομές αφιέρωσαν τις διακρίσεις τους στον συναθλητή τους ευχόμενοι περαστικά.
Κυρίως ταμπλό Εφήβων (U20)
Προημιτελικοί
ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ Ι. / ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ Γ. vs ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ Σ / ΑΛΤΑΝΗΣ Χ 2-0 (21-10, 21-10)
ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ Σ / ΚΕΣΚΙΝΗΣ Α vs ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ Π / ΠΛΑΓΙΑΝΟΣ Α 2-1 (21-19, 20-22, 15-7)
ΡΟΥΣΕΤΤΟΣ Σ / ΓΚΕΝΟΦ Ν vs ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Α / ΝΑΤΣΙΟΣ Ν 1-2 (18-21, 21-16, 14-16)
ΖΗΣΗΣ Β / ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Β v ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ Π / ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ 2-1 (18-21, 21-13, 15-7)
Ημιτελικοί
ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ Ι. / ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ Γ. vs ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ Σ / ΚΕΣΚΙΝΗΣ Α 2-0 (21-18, 21-13)
ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Α / ΝΑΤΣΙΟΣ Ν vs ΖΗΣΗΣ Β / ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Β 0-2 (15-21, 15-21)
Μικρός Τελικός
ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ Σ / ΚΕΣΚΙΝΗΣ Α vs ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Α / ΝΑΤΣΙΟΣ Ν 2-0 (21-18, 21-12)
Τελικός
ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ Ι. / ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ Γ. - ΖΗΣΗΣ Β / ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Β 1-0 (21-16, 1-1 διακοπή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]