ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

"ΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΒΙΛΙΚΑΣ

Ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες .
Ένας  άνθρωπος που μιλούσε πάντα μέσα από την καρδιά του και έλεγε αυτό που νιώθει, αυτό που σκέφτεται , αυτό που αισθάνεται , αυτό που θέλει.

Ένας σπουδαίος, ταλαντούχος, σεμνός, ηθοποιός .
Ένας οικογενειάρχης που λάτρεψε η γυναίκα του και τα παιδιά του .
Ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΒΙΛΙΚΑΣ.




Αυτή ήταν η τελευταία φορά που φιλοξενήσαμε τον Βασίλη Τσιβιλίκα στην εκπομπή μας πέρισυ .
Είχα την χαρά και την τιμή προσωπικά να μου δώσει πολλές συνεντέυξεις ,σχεδόν κάθε χρόνο και σε κάθε θεατρική του παράσταση .
Θυμάμαι, ήμουν στα πρώτα βήματα  μου στην δουλειά.
Κάπου στα 20 μου χρόνια και δούλευα ταυτόχρονα στο star channel  και στο  TRT Κεντρικής Ελλάδος σε μία εκπομπή που φιλοξενούσε προσωπηκοτήτων από όλους τους χώρους
Δεν περίμενα οτι θα έδινε και σε εμένα ένα καινούργιο παιδί στην δημοσιογραφία συνέντευξη . Μου είχε πει λοιπόν τόσα πολλά , και μου μίλησε τόσο όμορφα που  πολλά από τα λόγια του ήταν φάρος ζωής για το επόμενο διάστημα .
Έτσι τον γνώρισα και σε κάθε σεζόν όταν ξεκινούσε, ήμουνα κάπου εκεί πίσω στα καμαρίνια, να περιμένω υπομονετικά να τελειώσει την παράσταση, να ακουστεί και το χειρικρότημα, να υπογράψει αυτόγραφα, να χαιρετήσει έναν έναν ξεχωριστά,  και μετά να ανοίξει η κάμερα και να κάνουμε κάθε, μα κάθε φορά μια γλυκιά και αληθινή κουβέντα .

 Η τελευταία του μεγάλη φράση ήταν "προσέξτε τον κόσμο γιατί θα ανοίξει το κουτί με τις σφαλιάρες" .Δείτε τι είχε πει στις εκλογές μπροστά σε όλους τους πολιτικούς .



Αντίο Βασίλη Τσιβιλίκα , αντίο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]