Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σφοδρή επιδείνωση του καιρού από το βράδυ

Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σφοδρή επιδείνωση του καιρού από το βράδυΧειρότερα από ότι περιμέναμε θα είναι ο καιρός από σήμερα το βράδυ μέχρι την Παρασκευή.
Σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο καιρικών συνθηκών που εξέδωσε η ΕΜΥ, η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμα πιο πολύ από το απόγευμα της Τετάρτης, όπου θα ξεσπάσουν ισχυρές χιονοπτώσεις και στα δυτικά της χώρας, ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι στο Ιόνιο.
Πιο συγκεκριμένα
Σε όλη την δυτική Ελλάδα, με εξαίρεση ίσως τις νότιες περιοχές της Πελοποννήσου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις τοπικά ισχυρές, ενώ σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλα τα ηπειρωτικά και τα νησιά του Β. Αιγαίου. Οι νότιοι άνεμοι στα Δυτικά θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ και πιθανώς στο Ιόνιο στα 10 μποφόρ.

Από το βράδυ της Τετάρτης θα εκδηλωθούν νέες ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα Νότια, ενώ την Πέμπτη θα υπάρξουν νέες χιονοπτώσεις
Και στην Αττική η χιονόπτωση θα είναι έντονη κυρίως από το πρωί της Τετάρτης.
Λόγω των καιρικών φαινομένων αρκετά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, όμως θα ανακοινωθούν αύριο οι αποφάσεις αρκετών δήμων. Το σίγουρο είναι ότι ο δήμαρχος Κηφισιάς έχει ήδη ενημερώσει ότι τα σχολεία της περιοχής θα λειτουργήσουν από τις 10 και μετά, προκειμένου να μετακινηθούν με ασφάλεια οι μαθητές, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη μετά την πρόταση των διευθυντών των σχολικών μονάδων.
Σε αναμονή βρίσκονται τα σχολεία του δήμου Ωρωπού, όπως και του δήμου Αχαρνών.
Τέλος, σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας, του Λαυρίου και της Ραφήνας.

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]