Θα εξεταστούν και πάλι οι φάκελοι Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας

Πήραν αυτό που ήθελαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, αφού κατάφεραν να επανεξεταστούν οι φάκελοί τους από την ΕΕΑ.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να λάβει απόφαση για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) για υποβιβασμό των δύο ομάδων στην Δ' Εθνική, πριν επανεξεταστούν οι φάκελοι των δύο ομάδων από την ΕΕΑ.

Η επανεξέταση των φακέλων των δύο συλλόγων αναμένεται να συμβεί την προσεχή Τρίτη 13/09.

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα παίρνουν παράταση ζωής, αφού σε διαφορετική περίπτωση το μέλλον τους προδιαγραφόταν δυσοίωνο.

Πλέον θα πρέπει να ετοιμάσουν ξανά τους φακέλους τους με τις όποιες τροποποίησεις έχουν κάνει και δη όσον αφορά την μετοχική τους σύνθεση. Αυτό άλλωστε ήταν το "αγκάθι" που ανάγκασε την ΕΕΑ να τους υποβιβάσει στην Δ' Εθνική, καθώς φαίνονταν αναμεμειγμένοι στα διοικητικά τους οι κατηγορούμενοι για τα "Στημένα", Αχιλλέας Μπέος (για την ομάδα του Βόλου) και Μάκης Ψωμιάδης (για την ομάδα της Καβάλας).

Η αγωνία για τις δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν τελικά φέτος στο πρωτάθλημα της Super League, παρατείνεται. Για μια ακόμη εβδομάδα πάντως η αγωνιστική θα είναι "κουτσουρεμένη" καθώς θα διεξαχθούν εκ νέου, μόλις πέντε παιχνίδια.


απο VOLIOTIS POLITIS .......Voliotis Politis....: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Θα εξεταστούν και πάλι οι φάκελοι Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας http://voliotispolitis.blogspot.com/2011/09/blog-post_1008.html#ixzz1XMFhZ0SR
http://voliotispolitis.blogspot.com/
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]