ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Πείνα! Μητέρα έδωσε τη βέρα της για να πάρει σουβλάκια να φάνε τα παιδιά της!

Πείνα! Μητέρα έδωσε τη βέρα της για να πάρει σουβλάκια να φάνε τα παιδιά της! Απίστευτο περιστατικό σε ψητοπωλείο της Κηφισιάς!Απίστευτες καταστάσεις βιώνει η ελληνική κοινωνία και μια εξ αυτών συνέβη στην Κηφισιά, σε μια  περιοχή, γνωστή για την πολύ καλή οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων κατοίκων της. Προ ημερών, μια γυναίκα, πήγε σε κοντινή ψησταριά να πάρει σουβλάκια, για τα τρία παιδιά της.
Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος στον ant1, δεν είχε χρήματα να πληρώσει. Η ίδια προσφέρθηκε να της τα δώσει δωρεάν. Η μητέρα ωστόσο φεύγοντας, άφησε στο ταμείο τη βέρα της και ένα σημειώμα, με ένα "ευχαριστώ".
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος είχε ξαναδεί τη γυναίκα και όπως είπε, τόσο  η ίδια όσο και ο σύζυγός της έχασαν τη δουλειά τους και δυσκολεύονται πλέον πολύ να ζήσουν τα τρία παιδιά τους.
Η ιδιοκτήτρια της ψησταριάς αναζητά τη γυναίκα προκειμένου να της επιστρέψει τη βέρα της, ενώ περιέγραψε και άλλα περιστατικά, που δείχνουν την τραγική θέση στην οποία  έχουν περιέλθει πολλοί συνάνθρωποί μας...

πηγη thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]