ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

ΗΠΕΙΡΟΣ-ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Μπαίνει στο χειρουργείο και χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης

Δεν έχει τελειωμό η ατυχία για την Εθνική ομάδα μπάσκετ και τον προπονητή Ηλία Ζούρο. Μετά τους Μαυροκεφαλίδη και Περπέρογλου, ο ομοσπονδιακός κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Σπανούλη, που υποφέρει από σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Ο Σπανούλης αναχώρησε το μεσημέρι από το Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται η Εθνική, με προορισμό την Αθήνα. Εκεί συναντήθηκε με τον γιατρό του, έκανε εξετάσεις και έμαθε ότι η άμεση επέμβαση είναι η μόνο λύση.


Ο Σπανούλης πονάει από το Μάρτιο και αγωνίστηκε σε αρκετούς αγώνες του Ολυμπιακού με παυσίπονη ένεση. Το πρόβλημα είχε φανεί να υποχωρεί, αλλά ξαφνικά επέστρεψε με ακόμα πιο αφόρητο πόνο.

Ακόμα εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νικ Καλάθη, που έχει υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού. Αν ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ δεν καταφέρει να συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ, τότε το πρόβλημα στα γκαρντ θα είναι σίγουρα μεγάλο, καθώς μόνο ο Ζήσης θα έχει εμπειρίες από μεγάλες διοργανώσεις και θα έχει δίπλα του τους άπειρους Μπράμο, Μάντζαρη και Σλούκα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]