Προσπαθούν να δωροδοκήσουν την καμαριέρα

Όλα τα μέσα επιστρατεύουν οι άνθρωποι του Ντομινικ Στρος Καν για να τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες.
Με τίτλο: «TA ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΟΪ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ», η New York Post αποκαλύπτει ότι προσέγγισαν την πάμφτωχη οικογένεια της καμαριέρας στη Γουινέα, για να εξαγοράσουν τη σιωπή της. Εντόπισαν τους συγγενείς της, στο χωριό Τσακουλέ, όπου δεν υπάρχει ούτε ρεύμα, ούτε τηλέφωνο, ούτε σχολείο, ούτε καν αυτοκινητόδρομος.



Ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης απαγόρευσε στους γνωστούς της να μιλήσουν. Όμως η αρμοδιότητά του δεν φτάνει στη Γουινέα. Έτσι τα λαγωνικά του Στρος Καν εντόπισαν την οικογένειά της εκεί για να την πείσουν να αποσύρει τις κατηγορίες, προσφέροντας επταψήφιο ποσό χρημάτων για να δελεάσουν ανθρώπους με εισόδημα μόλις 45$ το μήνα. Ο ετεροθαλής αδελφός της όμως, δεν το έχει πάρει ελαφρά.

«Μόλις άκουσα γι'αυτο χθες, δεν κατάφερα να κοιμηθώ, δεν μπόρεσα να φάω.... Ο θεός τη βοήθησε... δεν έκανε ποτέ κάτι κακό, δεν είχε πρόβλημα με κανέναν αυτή είναι η αλήθεια» είπε ο αδερφός της καμαριέρας.

Οι άνθρωποι του Στρος Καν είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν.

Όμως ο εισαγγελέας πιστεύει ότι και χωρίς την κατάθεση της καμαριέρας, έχει πολλά γερά χαρτιά. Με ισχυρότερο το DNA.

Σπέρμα του Στρος Καν βρέθηκε στο γιακά της Ναφισατού Ντιαλό... Τεστ DNA έγιναν σε τουλάχιστον 3 αντικείμενα: ένα χαλί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, το νιπτήρα και τη στολή της καμαριέρας.

πηγη http://tvstorys.blogspot.com/2011/05/blog-post_6184.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]