ΑΓΡΟΤΕΣ -ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ

Κρύβεται η Μουσουλμάνα που φωτογραφήθηκε γυμνή

Δέχεται απειλές κατά της ζωής της

Απειλές κατά της ζωής δέχεται η 25χρονη Τουρκάλα ηθοποιός, Sila Sahin, η οποία εμφανίστηκε γυμνή στο τεύχος Μαΐου της γερμανικής έκδοσης του Playboy.
Η γυμνή Sila προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της μουσουλμανικής κοινότητας σε όλο τον κόσμο, αλλά και την απόρριψη της οικογένειας της, η οποία – πλην του ηθοποιού πατέρα της – δεν της μιλάει πια.
Στα ισλαμικά φόρουμ έχει ανοίξει έντονη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να τιμωρηθεί η «γερμανική τουρκάλα, η οποία ντροπιάζει τη τιμή της μουσουλμάνας»
. Μεταξύ πολλών άλλων σκληρών εκφράσεων την αποκαλούν «πατσαβούρα», «πληρωμένη πόρνη» και άλλα χειρότερα.
Πάντως, αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το που βρίσκεται η Sila, ενώ ο μάνατζερ της υποστηρίζει ότι πριν από την κυκλοφορία του «Playboy» η πολύ γνωστή ηθοποιός, είχε προγραμματίσει φωτογράφηση στη Σρι Λάνκα.

http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]