Σε ποιο κανάλι θα παρουσιάζει κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Γιώργος Αυτιάς;

Ο Γιώργος Αυτιάς, από τον Ιούλιο θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε γνωστό κανάλι.   
Με τη διαφορά, ότι δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα αφού αναφερόμαστε στην Κυπριακή τηλεόραση. Ο δημοσιογράφος, πηγαίνει στο Extra TV της Λεμεσού στην Κύπρο ως παρουσιαστής του βραδινού δελτίου ειδήσεων. Ο Γιώργος Αυτιάς θα έχει και θέση συντονιστή της δημοσιογραφικής του ομάδας εκτός από τα καθήκοντα του κεντρικού παρουσιαστή του βραδινού δελτίου ειδήσεων στο του καναλιού της Λεμεσού Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία, θα αρχίσει τον Ιούλιο και θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον δυόμισι μήνες.

Η συνεργασία αυτή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της ευρύτερης συμφωνίας με τον Alter Ελλάδος με το Extra Κύπρου για μετάδοση των προγραμμάτων του στη Μεγαλόνησο.
Ο Γιώργος Αυτιάς θα βρίσκεται στην Κύπρο κάθε Παρασκευή βράδυ για να συντονίζει την πολιτική εκπομπή του κυπριακού καναλιού «Ο Δρόμος προς τις Εκλογές», στην οποία θα φιλοξενούνται υποψήφιοι βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων.
Πληροφορίες για τα τηλεοπτικά στην Κύπρο αναφέρουν πως ο Extra Λεμεσού ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά του, με παρουσιαστές από την Ελλάδα να ενσωματώνονται στο δυναμικό του σε μία προσπάθεια να καταστεί υπολογίσιμη δύναμη στο κυπριακό τηλεοπτικό τοπίο.  

http://www.zappit.gr/
http://www.newsport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]