ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ
Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτά που προσφέρει η φύση.
3. Σαλάτα με κόκκινο λάχανο. Μια κούπα λάχανο περιέχει μόλις 22 θερμίδες αλλά και την ουσία σουλφοραφάνη σε μεγάλη ποσότητα, που αυξάνει την παραγωγή ενζύμων, με «αφοπλιστικές» ιδιότητες σε καρκινογόνες, ελεύθερες ρίζες.
4. Σπανάκι κι άλλα φυλλώδη λαχανικά. Έκθεση που δημοσίευσε η International Journal of Cancer, έδειξε πως οι άνθρωποι που κατανάλωναν λαχανικά πλούσια σε φιλικό οξύ, είχαν τους μισούς καρκινικούς όγκους στο δέρμα, από ότι αυτοί που δεν κατανάλωναν. Υπάρχουν ενδείξεις ότι το φιλικό οξύ, μπορεί να βοηθήσει να «επιδιορθώσει» το DNA.
Πηγή: http://www/.queen.gr
απο http://www.newsbomb.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.