ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ!
Ο 72χρονος Ελληνοαμερικανός άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή του μετά τα 43 του χρόνια, ώσπου κατέληξε να τυφλωθεί τελείως εξαιτίας μιας σπάνιας οφθαλμολογικής πάθησης που ονομάζεται μελαγχρωματική αμφιβληστροειδίτιδα.
Τα αποτελέσματα τη εφαρμογής ήταν θετικά καθώς ο 72χρονος άντρας, ήδη μπορεί να βλέπει λάμψεις φωτός, να διακρίνει τα φωτισμένα αντικείμενα, που βρίσκονται σε σκοτεινό φόντο, και να προσανατολίζεται σε ένα δωμάτιο, καταφέρνοντας να διακρίνει πού βρίσκεται ένα ανοικτό παράθυρο ή μια πόρτα από όπου μπαίνει φως.
Η συσκευή κατασκευάζεται στην Καλιφόρνια, πρόσφατα εγκρίθηκε και η χρήση της στην Ευρώπη, ενώ το κόστος του «Argus II» είναι περίπου 100.000 δολάρια και προσφέρει ελπίδες σε πολύ κόσμο
αποστολή http://www.newsbeast.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.