Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα το μεσημέρι και το απόγευμα για καταιγίδες στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ στα δυτικά. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές,αρχικά στις βορειότερες περιοχές και βαθμιαία και στις υπόλοιπες. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις και από το μεσημέρι σποραδικές βροχές και στα ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα δυτικά 7 τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα το απόγευμα στα Δωδεκάνησα για πρόσκαιρη βροχή. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και στα βόρεια 6 βαθμιαία 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας από το μεσημέρι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ, με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
radio9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]