ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΠΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ένα πλαστό προφίλ το οποίο φέρει τον τίτλο της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές», έβαλε σε μπελάδες το γνωστό δημοσιογράφο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
... Το συγκεκριμένο προφίλ είχε εντοπιστεί από τον ίδιο το δημοσιογράφο και την ομάδα του εδώ και δύο χρόνια, παρόλα αυτά δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη σημασία μιας και μέχρι τώρα το άτομο που το διαχειριζόταν δεν είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Φαίνεται όμως, πως τις τελευταίες ο διαχειριστής της συγκεκριμένης σελίδας θέλησε να επωφεληθεί χρησιμοποιώντας το όνομα του δημοσιογράφου.
 Πώς; Αναρτώντας ένα μήνυμα με το οποίο έλεγε ότι το group του ήθελε να φτάσει τα 12.000 μέλη προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει διαφήμιση, τα έσοδα της οποίας θα πήγαιναν σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη.

Κάτι τέτοιο ήταν αρκετό να ανησυχήσει το Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος έστειλε αναφορά στο τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαγραφεί το ψεύτικο προφίλ.

Πάντως, όπως διαβάζουμε και στην «Εspresso», ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεν έχει λάβει ακόμη τις τελικές του αποφάσεις, αφού περιμένει πρώτα να ενημερωθεί από το τμήμα Δίωξης για το τι ακριβώς έχει συμβεί και να υπάρχουν θύματα.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]