ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

Το πρώτο ιδιωτικό νοσοκομείο θα αποκτήσουν τα Ιωάννινα μετά το Πάσχα.Ο λόγος για το Ολύμπιον το οποίο έχει έδρα στην Πάτρα, ενώ από του χρόνου αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή της «Πολυκλινικής».
Τα «εγκαίνια» της ιδιωτικής νοσοκομειακής υγείας στα Γιάννενα θα γίνουν με το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας του «Ολύμπιον». Το κτίριo που θα στεγάσει το πρώτο ιδιωτικό θεραπευτήριο στα Ιωάννινα ,απένατι απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων είναι σχεδόν έτοιμο και έχει ολοκληρωθεί και η προμήθεια του εξοπλισμού.Η εταιρία θα προχωρήσει άμεσα και στην πρόσληψη
,αφού πρώτα προηγηθεί αξιολόγηση ,του προσωπικού.«Σε πρώτη φάση θα προσλάβουμε 25 άτομα, όσα απαιτούνται από τη νομοθεσία για να λειτουργήσει το κέντρο αποκατάστασης. Όλοι οι εργαζόμενοι θα περάσουν από μια εκπαίδευση ενός μήνα. Μετά, ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουμε, θα προχωρήσουμε και στην ανάλογη κάλυψη των κενών» τονίζει στον «Η.Α.» ο πρόεδρος του Θεραπευτηρίου «Ολύμπιον» Φώτης Παπαβασιλόπουλος.
Μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα, ο κ. Παπαβασιλόπουλος ελπίζει ότι έχουν κλείσει δύο βασικές ακόμα εκκρεμότητες: η έγκριση της άδειας λειτουργίας και η σύναψη συμβάσεων με τα ασφαλιστικά ταμεία. Για την άδεια λειτουργίας, αυτές τις ημέρες το κτίριο θα περάσει από έλεγχο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αμέσως μετά, το «Ολύμπιον» θα αποστείλει τα σχετικά δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Ηπείρου η οποία είναι και αρμόδια για την έγκριση της άδειας λειτουργίας του κέντρου αποκατάστασης.
Το επόμενο βήμα της «Ολύμπιον» είναι να χτίσει δίπλα από το κέντρο αποκατάστασης και το νοσοκομείο -από εξωτερικά ιατρεία και επείγοντα περιστατικά μέχρι κλινικές, ειδικές μονάδες και διαγνωστικά εργαστήρια.
Παράλληλα, την πρόθεσή της να δημιουργήσει ιδιωτική κλινική και κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στα Γιάννενα έχει ανακοινώσει και η «Πολυκλινική», η οποία έχει αγοράσει ήδη οικόπεδο στην Παράκαμψη. Σύμφωνα με τον αρχικό της σχεδιασμό, η πολυκλινική θα ξεκινούσε τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2012. Τα σχέδιά της όμως πήραν παράταση για τον Δεκέμβριο του 2013.


πηγη ηπειρωτικός αγών
διαβάστε περισσότερα εδώ http://www.agon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]