ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟ AUDI 6

Στην αγορά το νέο Audi A6
Σε πρώτη κυκλοφορία αναμένεται τους επόμενους μήνες το νέο Audi A6 η τιμή του οποίου θα ανέρχεται στα 52.700 δολλάρια.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας Zarzenbauer, οι προσδοκίες είναι υψηλές λόγω του ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές στο ευρύ κοινό.

«Οι πελάτες μας μπορούν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους το πολύ μέσα σε 8-10 εβδομάδες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος.
Οι μεγαλύτερες γερμανικές εταιρείες πολυτελών αυτοκινήτων όπως η Bayerische Motoren Werke AG, η Daimler AG και η Volkswagen AG αναφέρουν αύξηση πωλήσεων για την περίοδο Ιανουαρίου ενώ σχεδιάζουν περεταίρω ανάπτυξη προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των αγορών σε ΗΠΑ, Κίνα και Γερμανία.

Συγκεκριμένα η Volkswagen το προηγούμενο έτος κάλυπτε το 86% εξυπηρέτησης της αγοράς προσπερνώντας 85% της BMW.

Όπως αναφέρει εκπρόσωπος της BMW οι πελάτες της θα πρέπει να περιμένουν κάποιους μήνες προκριμένου να εισέλθουν στην αγορά τα νέα της μοντέλα μεταξύ των οποίων και η X3 sport.

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του 2010 το Audi Α3 είχε τιμή εκκίνησης στα 20.950€ ενώ το Α6 με τιμή εκκίνησης στα 38,500€ ενώ η BMW's X3 ξεκινά από 45.60€.

Σύμφωνα πάντα με τον Schwarzenbauer προσδοκία της εταιρείας είναι ο διπλασιασμός των πωλήσεων τόσο στην Κίνα όσο και στις ΗΠΑ ενώ στόχο αποτελεί και η ευρωπαϊκή αγορά.

Έχοντας επιτύχει τον παραπάνω στόχο η εταιρεία θα έχει αυξήσει τις πωλήσεις της σε 5% δηλαδή σε 65 εκατομμύρια οχήματα.


http://www.dealnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]