ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ:ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Η Λιάνα Κανέλλη απέκλεισε ουσιαστικά το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος. “Εγώ όμως είμαι σε ένα κόμμα και στη βουλή εκλεγμένη για να υπηρετώ την εργατική τάξη που δεν έχει ομάδα. Δεν εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό...”

Η βουλευτής του ΚΚΕ δήλωσε στον Sentra 103,3 ότι παραξενεύτηκε που βγήκε ξανά τέτοια ιστορία. Παραδέχτηκε ότι η ομάδα περνά διοικητική και αγωνιστική κρίση και επεσήμανε πως θα ήταν παράλογο ως βουλευτής του ΚΚΕ να πάει σε μια ΠΑΕ και να διαχειριστεί χρήματα.

“Πρώτα από όλα οι ΠΑΕ θέλουν προέδρους με λεφτά. Μπορεί βέβαια οι ίδιοι οι οπαδοί να μην έχουν να φάνε, αλλά να θέλουν προέδρους με λεφτά. Κι εγώ θέλω να είναι ήρεμος ο Παναθηναϊκός και να χώνει τεσσάρες. Μοιάζω σε κανέναν για γλάστρα; Έχω πει πολλά όχι στη ζωή μου. Μπορώ να είμαι στο πεζοδρόμιο με τον Παναθηναϊκό. Αλλά αυτό δεν με κάνει πρόεδρο. Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είχε παραμείνει ερασιτεχνικό, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Είτε διοικείς τον Παναθηναϊκό είτε την ΗΒΗ που βγάζει πορτοκαλάδες, είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό όμως δεν περνά στη μάζα. Ο κόσμος βλέπει την ντρίμπλα, το γκολ, την απόκρουση. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές. Είναι στα αλήθεια λαϊκό άθλημα. Συγκινεί από γυναίκες μέχρι μαϊμούδες...”

Η κ.Κανέλλη πρόσθεσε επίσης ότι δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται το πρωί στον Παναθηναϊκό, το μεσημέρι στη Βουλή και μετά πάλι στον Παναθηναϊκό. “Δεν θα αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται -και θα έχει και δίκιο- ότι για άλλους λόγους τα κάνω;” αναρωτήθηκε. Και κατέληξε: “Αν είμαι ένα κομμάτι από όνειρο για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό, τιμή μου που το σκέφτηκαν. Θα ήμουν μανούλα μιας ομάδας στην εποχή των πατερούληδων...”
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]