ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΗΔΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΙΛΟΥΣΑΝ

Μία σύγχρονη Μήδεια έχει σοκάρει την Αμερική καθώς, όπως δήλωσε η ίδια, πυροβόλησε τα παιδιά της επειδή ήταν αυθάδη.
Η 50χρονη Julie Schenecker αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον ανήλικο γιο της την ώρα που τον πήγαινε σε ποδοσφαιρική προπόνηση, επειδή της αντιμίλησε.
Έπειτα, γύρισε σπίτι και πυροβόλησε την κόρη της, πρώτα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στη συνέχεια στο πρόσωπο, τη στιγμή που εκείνη διάβαζε τα μαθήματά της μπροστά από τον υπολογιστή.
Η 50χρονη παιδοκτόνος βρέθηκε από τους αστυνομικούς την επόμενη μέρα στη βεράντα του σπιτιού της φορώντας ακόμα τα γεμάτα αίμα ρούχα της. Η αστυνομία βρέθηκε εκεί, ύστερα από παράκληση της μητέρας της Julie Schenecker, καθώς έπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι και δεν απαντούσε κανείς.

Η Julie είχε αφήσει σημείωμα στο σπίτι, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που δολοφόνησε εν ψυχρώ τα παιδιά της, ενώ γνωστοποιούσε την επιθυμία της να αυτοκτονήσει και εκείνη. Συγκεκριμένα το σημείωμα έγραφε ότι «αντιμιλούσαν και ήταν αυθάδη και αυτό θα το έλυνε».

Ο πατέρας των παιδιών ενημερώθηκε για τον θάνατο της 16χρονης κόρης του και του 13χρονου γιου του την Παρασκευή καθώς υπηρετεί στον αμερικανικό στρατό που βρίσκεται στο Κατάρ.

Η 50χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την μητέρα της, έπασχε από κατάθλιψη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, αναφέρει ότι η παιδοκτόνος παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή την ενοχή της, ενώ περιέγραψε στους αστυνομικούς τις δολοφονίες με κάθε λεπτομέρεια.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]