ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ.ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η τραγουδίστρια στην προσωπική της σελίδα στο facebook εγκαταλείπει το τραγούδι και επιστρέφει Καναδά.
 Η ίδια έγραψε στο status της : «Thank you for all your love all the years, it was fun will it lasted now i must say goodbye» δηλαδή «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια, ήταν υπέροχα όσο κράτησε, αλλά τώρα πρέπει να σας αποχαιρετήσω».
Η συνεχής αλλαγή εταιρειών, το εμπάργκο των ραδιοφώνων με τα κατευθυνόμενα play lists που παίζουν μόνο τραγούδια «ημετέρων» καλλιτεχνών και η δυσκολία ανεύρεσης μαγαζιού και επιχειρηματία που θα τη στήριζε, οδήγησαν τη Μάρω Λύτρα στην απόφαση να εγκαταλείψει τον χώρο του τραγουδιού.
Η Μάρω εμφανίζεται στο μαγαζί Edo, επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης με τους Γιώργο Χρήστου και Χρήστο Κυπριανίδη. Λέγεται μάλιστα ότι την προσεχή Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι και οι τελευταίες μέρες που θα λειτουργήσει και μετά θα πέσουν οι «τίτλοι του τέλους» και για το σχήμα αλλά και για την -εν Ελλάδι τουλάχιστον- καριέρα της Μάρως στο τραγούδι.



(ΠΗΓΗ gossip-tv.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]